Aquest lloc web fa servir galetes i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir més

Accepto

Una galeta -comunament coneguda com "cookie"- és una parcel·la de text enviat entre un navegador web i el servidor que té accés. Les galetes s'utilitzen per diferenciar un usuari d'un altre i per passar informació d'una pàgina a una altra pàgina web durant la sessió d'un únic usuari. 
A l'Ajuntament de Sant Cugat es fa servir galetes per donar una millor experiència d'usuari. La informació proporcionada per les galetes ajuda a entendre com els nostres visitants utilitzen els llocs web de l’ajuntament perquè puguem millorar la forma en què presentem els nostres continguts. Aquestes galetes de s'anomenen de sessió no es poden desactivar i s'esborren al tancar el navegador. 
L’Ajuntament de Sant Cugat utilitza les galetes de Google Analytics per definir les sessions d'usuari i obtenir dades generals de la navegació als webs municipals. No recopilen dades personals dels visitants dels llocs web municipals i utilitzen els estàndards d’identificació i caducitat per tal d'atribuir correctament l'activitat del visitant.

 • slide toc de queda curs 20 21
 • Jocs Esportius Escolars
 • Activitats Físiques per a Adults
 • Escola de Ciclisme
 • Cursos Monogràfics
 • Trobades d'Iniciació Esportiva
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Campus d'Estiu d'Atletisme
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Activitats Físiques per a Adults
 • fotos inici estructura cros
27
abril
2015

La 17a Cursa d'orientació escolar es consolida!

thumb foto miniaturaEl passat diumenge 26 d'abril'15, l'Ajuntament de Sant Cugat a través de l'Oficina Municipal d'Esports (OMET), va organitzar la 17a edició de la Cursa d'Orientació Escolar de Sant Cugat amb un èxit rotund de participació.

imatge noticia
Un total de 841 participants es van aplegar a l'escola Turó de Can Mates d'un total de 955 inscrits, que conjuntament amb els 223 participants en l'entrenament del divendres dia 24 al Parc Ramon Barnils, van poder gaudir d'aquest gran esport.

imatge lateralEn la categoria popular la participació final va ser de 9 corredors.

Va haver una participació molt variada, amb infants vinguts de diferents centres escolars, i cal destacar el gran increment de participació en la categoria pre-benjamí amb un total de 236 infants.

Davant aquest augment participatiu, l'organització, per primer cop, va haver de dividir aquesta categoria em pre-benajmí femení i masculí. En aquest categoria hi havia la possibilitat que els pares o familiars acompanyessin als participants, i la gran majoria així ho va fer.

En les categories pre-benjamí i benjamí, se'ls va muntar un circuit que tenia la petita ajuda d'estar encintat per tal de facilitar el recorregu. També es van assenyalar els punts a trobar amb una figura còmica que identificava la fita en concret.

Cal destacar també l'increment significatiu de la categoria aleví femení.

Per altre banda, els assistents van poder gaudir de dues estacions de micro-orientació, una per a nens i nenes de 6 a 12 anys i l'altre a partir de 12 anys, que varen tenir molt bona acollida vist el gran volum de gent que hi va participar.

imatge inferior
Una gran festa de l'esport en família que l'Ajuntament de Sant Cugat a través de l'OMET i amb la col·laboració del Club Senglar'O celebra des de fa 17anys.

RESULTATS

Categories: Esdeveniments Esportius, Curs 2014/2015

Deixa un comentari

Estàs comentant com a convidat. Queda reservat a l'administrador d'aquest web el dret de publicar i contestar els comentaris que es rebin. Tots aquells comentaris amb caràcter obscè o despectiu no es publicaran.

RT @ajsantcugat: 💜A partir d'avui JA POTS RESERVAR la teva invitació 🎟️ per viure el NADAL DE PROP!! 🙌✨ ⏩ Del 22 al 31 de desembre 👉 crea,…

OMET Sant Cugat OMET Sant Cugat

RT @CEVOTerrassa: ➕SUMEM VALORS➕ 🌍Perquè tots els nens i nenes d’arreu del territori puguin practicar activitat física en igualtat de condi…

OMET Sant Cugat OMET Sant Cugat

On estem

 • Ptge. Baró de Coubertin, 5
  08172 - Sant Cugat V.

 

Atenció al Públic

Dilluns a divendres, de 10 a 13
i 16 a 19 h.

Dissabtes de 10 a 13 h.

Segueix-nos