Aquest lloc web fa servir galetes i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir més

Accepto

Una galeta -comunament coneguda com "cookie"- és una parcel·la de text enviat entre un navegador web i el servidor que té accés. Les galetes s'utilitzen per diferenciar un usuari d'un altre i per passar informació d'una pàgina a una altra pàgina web durant la sessió d'un únic usuari. 
A l'Ajuntament de Sant Cugat es fa servir galetes per donar una millor experiència d'usuari. La informació proporcionada per les galetes ajuda a entendre com els nostres visitants utilitzen els llocs web de l’ajuntament perquè puguem millorar la forma en què presentem els nostres continguts. Aquestes galetes de s'anomenen de sessió no es poden desactivar i s'esborren al tancar el navegador. 
L’Ajuntament de Sant Cugat utilitza les galetes de Google Analytics per definir les sessions d'usuari i obtenir dades generals de la navegació als webs municipals. No recopilen dades personals dels visitants dels llocs web municipals i utilitzen els estàndards d’identificació i caducitat per tal d'atribuir correctament l'activitat del visitant.

 • slide toc de queda curs 20 21
 • Jocs Esportius Escolars
 • Activitats Físiques per a Adults
 • Escola de Ciclisme
 • Cursos Monogràfics
 • Trobades d'Iniciació Esportiva
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Campus d'Estiu d'Atletisme
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Activitats Físiques per a Adults
 • fotos inici estructura cros
20
Març
2018

La 20a Cursa d'orientació escolar acaba sense premis

foto miniaturaDiumenge 18 de març'18 l'escola i Parc del Turó de Can Mates així com el Parc Central, van ser escenari de la 20a edició de la Cursa d'Orientació Escolar de Sant Cugat organitzada per l'Ajuntament de Sant Cugat, mitjançant l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom i el Club Esportiu Senglar Orientació Sant Cugat.

A la cursa hi van participar 558 corredors/es formats per 229 parelles i 100 individuals que van omplir l'entorn de color, d'esport i bon ambient...

foto orierntacio de lali puigLa sortida i l'arribada es va fer al pati de l'escola Turó de Can Mates i les fites per on havien de passar tots/es els/les paticipants estaven repartides per l'entorn de l'escola, és a dir, pel Parc del Turó.

Un munt de nens i nenes anaven amunt i avall buscan les fites. Cada categoria havia de recórrer una distància diferent, fent els prebenjamins 1200 metres, els benjamins 1300, els alevins 1500, els infantils 2400, els cadets 2600, els juvenils 3100 i els de la categoria popular 3100 metres.                                                      Fotografia de LALI PUIG. Tot Sant Cugat

Totes aquestes distàncies eren orientatives i podien variar segons la trajectòria que els participants realitzaven.

Els/les participants de la categoria prebenjamí estaven fora de competició i els nens i nenes podien anar acompanyats d'una persona adulta.

El divendres anterior a la competició, l'organització va organitzar un entrenament previ obert a tothom en el Parc Ramon Barnils perquè els participants poguessin fer un tastest i familiaritzar-se amb això d'orientar-se per anar trobant les fites.

El fet que va deslluir la cursa van ser els problemes tècnics que van donar les targetes electròniques a l'hora de verificar els resultats. Aquestes van donar error en el registre dels temps dels participants i per això l'organització va haver de posposar l'entrega de premis fins que tingués resolta la incidència.

El problema sembla que ja està solucionat i ja podeu consultar el resultats en aquest pdf que us penjem:

RESULTATS DE LES CURSES

Tot i això, l'esdeveniment va ser un èxit, tothom s'ho va passar molt bé i ara, quedem a l'espera de publicar en aquest mateix web, quan i a on es farà l'entrega de premis. Us mantindrem informats/ades.

Categories: Esdeveniments puntuals

Deixa un comentari

Estàs comentant com a convidat. Queda reservat a l'administrador d'aquest web el dret de publicar i contestar els comentaris que es rebin. Tots aquells comentaris amb caràcter obscè o despectiu no es publicaran.

On estem

 • Ptge. Baró de Coubertin, 5
  08172 - Sant Cugat V.

 

Atenció al Públic

Dilluns a divendres, de 10 a 13
i 16 a 19 h.

Dissabtes de 10 a 13 h.

Segueix-nos