Aquest lloc web fa servir galetes i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir més

Accepto

Una galeta -comunament coneguda com "cookie"- és una parcel·la de text enviat entre un navegador web i el servidor que té accés. Les galetes s'utilitzen per diferenciar un usuari d'un altre i per passar informació d'una pàgina a una altra pàgina web durant la sessió d'un únic usuari. 
A l'Ajuntament de Sant Cugat es fa servir galetes per donar una millor experiència d'usuari. La informació proporcionada per les galetes ajuda a entendre com els nostres visitants utilitzen els llocs web de l’ajuntament perquè puguem millorar la forma en què presentem els nostres continguts. Aquestes galetes de s'anomenen de sessió no es poden desactivar i s'esborren al tancar el navegador. 
L’Ajuntament de Sant Cugat utilitza les galetes de Google Analytics per definir les sessions d'usuari i obtenir dades generals de la navegació als webs municipals. No recopilen dades personals dels visitants dels llocs web municipals i utilitzen els estàndards d’identificació i caducitat per tal d'atribuir correctament l'activitat del visitant.

 • slide dabans comenament curs 20 21
 • Jocs Esportius Escolars
 • Activitats Físiques per a Adults
 • Escola de Ciclisme
 • Cursos Monogràfics
 • Trobades d'Iniciació Esportiva
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Campus d'Estiu d'Atletisme
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Activitats Físiques per a Adults
 • fotos inici estructura cros
23
Febrer
2015

La fase local del "jugant a l'atletisme" 2015 acabada amb èxit de participació

thumb foto miniaturaDiumenge 22 de febrer a la tarda, va tenir lloc al pavelló de Valldoreix la 7a edició de la fase local de "Jugant a l'atletisme" adreçat a infants de 2n a 6è de primària d'escoles de Sant Cugat. Aquest esdeveniment atlètic ha estat organitzat per l'Oficina Municipal d'Esports per a Tothom (OMET) amb la col·laboració del Club Muntanyenc Sant Cugat.

Un total de 180 nens i nenes de diferents escoles repartits en 36 equips van competir en diferents categories; benjamí, aleví masculí i aleví femení. Els atletes benjamins són els que estan cursant 2n i 3r mentre que els alevins són els de 4t, 5è i 6è.

imatge principal

Tots aquests atletes (que us els presentem en aquesta galeria dels equips) van haver de fer una sèrie de proves que algunes eren de caràcter individual i d'altres d'equip.

Les escoles que van participar van ser: Joan Maragall, Ciutat d'Alba, Collserola, Turó de Can Mates, Gerbert d'Orlhac, Hatikva, Ferran i Clua, Pi d'en Xandri, Pureza de Maria, Catalunya i Pins del Vallès.

Could not load widget with the id 190.

Pel que fa a les proves individuals, cada membre de l'equip havia de fer la prova que el seu entrenador/a li havia assignat i també, la que per sorteig li havia tocat. Les proves van ser les següents:

Proves individuals

10x10: (En una distància de 10 metres, els atletes havien d'anar a buscar d'un en un, cinc ringos (anelles) i portar-los fins la línia de sortida un altre vegada on hi havia col·locat un con. Els ringos s'havien d'anar posant dins d'aquest con)

Salt de corda: (Es tractava de fer el major nombre de salts amb corda possibles amb els peus junts i sense moure's del lloc durant 20 segons)

Llançament de pilota medicinal: (Sentats sobre un banc, els atletes havien de llançar per damunt del cap un pilota medicinal de 2 kg pels atletes de categoria aleví i d'1 Kg pel atletes de categoria benjamí)

Triple salt: (Dempeus, amb una posició inicial de peus junts, els participants havien de fer tres salts horitzontals amb l'objectiu d'arribar el més lluny possible. Els dos primers salts s'havien alternant els peus i l'últim, amb els dos a la vegada)

Llançament de javalot: (Amb un javalot tou, d'escuma, els atletes havien de llançar-lo el més lluny possible)

Proves per equip

Relleus sense tanques: (En cadascuna de les sèries que es van fer, a l'inici de la prova els equips havien d'estar sentats al damunt d'una màrfega i al senyal de sortida, cada menbre de l'equip i en forma de relleus, anaven sortint, passant per dins d'un aro i havien de completar dues voltes en una distància aproximada de 15 metres)

Relleus amb tanques: (Bàcicament com l'anterior però cada participant havia de fer només una volta i passar les tanques que anava trobant pel recoregut)

Gran Prix: (Aquesta prova era la que tancava la diada atlètica. També en forma de relleus, en cada sèrie formada per cinc intregants de diferents escoles, havien de fer una volta sencera al pavelló. Aquesta volta en forma de circuit estava ple d'obstacles que havien d'anar passant) 

Per il·lustrar totes les proves que us hem explicat, us deixem penjada dues galeries d'imatges i així tindreu més clar com són.

Classificació final

En aquesta fase local del "Jugant a l'Atletisme", es classificaven per anar a la Fase de Catalunya (del proper dia 15 de març a Valldoreix), les quatre primeres escoles de categoria aleví masculí i femení. Els benjamins no tenen fase Catalunya, només era de caràcter local.

Els resultat van ser aquests:

Categoria Aleví masculi

1r classificat: Joan Maragall A
2n classificat: Pins del Vallès A
3r classificat: Collserola

Categoria Aleví femení

1r classificat: Joan Maragall A
2n classificat: Pins del Vallès
3r classificat: Joan Maragall B

Categoria Benjamí:

1r classificat: Joan Maragall A
2n classificat: Catalunya A
3r classificat: Joan Maragall B

Des de l'organització volem agrair la participació de tots els nens i nenes, l'esportivitat que vàreu demostrar i també donar les gràcies als pares i mares que vau assistir.

Ens veiem el dia 15 de març a Valldoreix a la Fase Catalunya. Us hi esperem a tots!

Categories: Competició Jocs Esportius Escolars, Curs 2014/2015

Deixa un comentari

Estàs comentant com a convidat. Queda reservat a l'administrador d'aquest web el dret de publicar i contestar els comentaris que es rebin. Tots aquells comentaris amb caràcter obscè o despectiu no es publicaran.

On estem

 • Ptge. Baró de Coubertin, 5
  08172 - Sant Cugat V.

 

Atenció al Públic

Dilluns a divendres, de 10 a 13
i 16 a 19 h.

Dissabtes de 10 a 13 h.

Segueix-nos