Aquest lloc web fa servir galetes i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir més

Accepto

Una galeta -comunament coneguda com "cookie"- és una parcel·la de text enviat entre un navegador web i el servidor que té accés. Les galetes s'utilitzen per diferenciar un usuari d'un altre i per passar informació d'una pàgina a una altra pàgina web durant la sessió d'un únic usuari. 
A l'Ajuntament de Sant Cugat es fa servir galetes per donar una millor experiència d'usuari. La informació proporcionada per les galetes ajuda a entendre com els nostres visitants utilitzen els llocs web de l’ajuntament perquè puguem millorar la forma en què presentem els nostres continguts. Aquestes galetes de s'anomenen de sessió no es poden desactivar i s'esborren al tancar el navegador. 
L’Ajuntament de Sant Cugat utilitza les galetes de Google Analytics per definir les sessions d'usuari i obtenir dades generals de la navegació als webs municipals. No recopilen dades personals dels visitants dels llocs web municipals i utilitzen els estàndards d’identificació i caducitat per tal d'atribuir correctament l'activitat del visitant.

 • slide toc de queda curs 20 21
 • Jocs Esportius Escolars
 • Activitats Físiques per a Adults
 • Escola de Ciclisme
 • Cursos Monogràfics
 • Trobades d'Iniciació Esportiva
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Campus d'Estiu d'Atletisme
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Activitats Físiques per a Adults
 • fotos inici estructura cros
29
Març
2018

La QUEDADA JOVE acaba amb èxit

foto miniaturaEls passats dies 26, 27 i 28 de març de 2018, aprofitant els dies de vacances de Setmana Santa que els nois i noies tenen dels instituts, l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET) va organitzar per a tots els joves de Sant Cugat, la QUEDADA JOVE.

Aquesta activitat lúdica/esportiva es va fer al Parc de Can Vernet, en ple barri de Coll Favà, i va tenir com a objectiu, apropar l'activitat física als/les joves i donar-lis l'oportunitat de conviure i passar unes estones agradables fomentant els hàbits saludables i l'esport.

La QUEDADA JOVE és una activitat que està començant a arrelar entre els joves de la ciutat i, enguany, ha format part dels actes esportius de Sant Cugat Ciutat Europea de l'Esport 2018.

foto interior

Els nois i noies podien fer dos tornejos (futbol 3x3 i vòlei platja 4x4) i una sèrie de concursos de forma individual (velocitat de 30 metres, triple salt, llançament d'indiaca i anella i llançament de precisió)

foto interior 3Els guanyadors del tornejos van ser:

FUTBOL 3x3
1r. IGNORANTS
2n. ALPACA DESTROYERS
3r. "SIN NOMBRE"

VÒLEI PLATJA 4x4
1r. DRAMAS
2n. DUMBIS
3r. CMPMC

Alguns dels guanyadors/es dels concursos van ser:

VELOCITAT (30 metres)
Jana Gatius i Lucas Giménez de 2n d'ESO
Alex Armanani de 3r d'ESO
Ronald de 1rd'ESO
Aura de 5è de primària
Thomas de 6è de primària
Joan Estop i Laura Chocano de 1r de Batxillerat

imatge lateralLLANÇAMENT INDIACA i ANELLA
Jan Gatius de 2n d'ESO
Quim Sabartés i Martina Monells de 1r de Batxillerat
Sergi Domènech de 2n d'ESO

TRIPLE SALT
Laura Chocano i Ràimon Solivelles de 1r Batxillerat
Aidan  i Lucas Giménez de 2n d'ESO
Ronald de 1r d'ESO
Ivan Molina de 3r de primària
Olive de 6è de primària

LLANÇAMENT DE PRESICIÓ
Carla Serrano (2n d'ESO)
Nassim (1r d'ESO)

Al final van ser 21 joves obsequiats que van rebre com a premis:
- Menús de McDonalds
- Roba esportiva de Thinkinsport
- Vals gratuïts per anar a jugar a Pàdel a la ZEM Jaume Tubau
- Vals gratuïts per anar a les piscines Municipals
- Vals gratuïts per anar a saltar al VAS llits elàstics

Us hem de comentar que vam poder vibrar i gaudir molt veient els partits, sobretot de vòlei, on es van veure jugades increibles i punts molt llargs i espectaculars. Pel que fa als concursos, aquets també ens van donar moments emocionants, on la rivalitat sana per obtenir la primera plaça masculina i femenina ens va fer estar mot espectants.

foto interior 2

La idea d'aquesta trobada era veure als joves compartir, passar-s'ho bé i fer-lis fer esport sota el marc de la "competició" ben entesa, la "rivalitat" amistosa i la sociabilització dels grups d'iguals. Se'ls va donar l'oportunitat de quedar-se a dinar un entrepà de butifarra amb una ampolla d'aigua, per facilitar-lis la participació i que no haguessin d'anar a casa i tornar per la tarda. Aquesta iniciactiva va tenir força èxit.

Com que són dies de vacances i alguns participants van venir amb els germans petits, també els vam convidar a participar en els concursos i als més grans (de 5è i 6è) també al torneig de futbol 3x3. Així va ser una manera de fer-los partíceps i que li vagin agafant passió a l'esport.  

Des de l'organització volem donar les gràcies a tots els participants i sobretot a tots els col·laboradors que s'han implicat en aquest esdeveniment per al joves, oferint obsequis. Així doncs, gràcies a: Thinkinsport, Mcdonald's Sant Cugat, VAS (llits elàstics), ZEM Jaume Tubau, Piscines Municipals i restaurant El Xamfrà.

Categories: Esdeveniments puntuals

Deixa un comentari

Estàs comentant com a convidat. Queda reservat a l'administrador d'aquest web el dret de publicar i contestar els comentaris que es rebin. Tots aquells comentaris amb caràcter obscè o despectiu no es publicaran.

RT @UCECcat: 🤼‍♂️Els Consells Esportius de Catalunya tenim clar que practicar esport ens ajuda a estar millor físicament, però també psicol…

OMET Sant Cugat OMET Sant Cugat

On estem

 • Ptge. Baró de Coubertin, 5
  08172 - Sant Cugat V.

 

Atenció al Públic

Dilluns a divendres, de 10 a 13
i 16 a 19 h.

Dissabtes de 10 a 13 h.

Segueix-nos