Aquest lloc web fa servir galetes i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir més

Accepto

Una galeta -comunament coneguda com "cookie"- és una parcel·la de text enviat entre un navegador web i el servidor que té accés. Les galetes s'utilitzen per diferenciar un usuari d'un altre i per passar informació d'una pàgina a una altra pàgina web durant la sessió d'un únic usuari. 
A l'Ajuntament de Sant Cugat es fa servir galetes per donar una millor experiència d'usuari. La informació proporcionada per les galetes ajuda a entendre com els nostres visitants utilitzen els llocs web de l’ajuntament perquè puguem millorar la forma en què presentem els nostres continguts. Aquestes galetes de s'anomenen de sessió no es poden desactivar i s'esborren al tancar el navegador. 
L’Ajuntament de Sant Cugat utilitza les galetes de Google Analytics per definir les sessions d'usuari i obtenir dades generals de la navegació als webs municipals. No recopilen dades personals dels visitants dels llocs web municipals i utilitzen els estàndards d’identificació i caducitat per tal d'atribuir correctament l'activitat del visitant.

 • slide toc de queda curs 20 21
 • Jocs Esportius Escolars
 • Activitats Físiques per a Adults
 • Escola de Ciclisme
 • Cursos Monogràfics
 • Trobades d'Iniciació Esportiva
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Campus d'Estiu d'Atletisme
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Activitats Físiques per a Adults
 • fotos inici estructura cros
10
Mai
2017

La trobada dels IES agrada molt...

imatge 4Divendres 5 de maig'17, es va realitzar amb molt d'èxit la 7a edició de la Jornada multiesportiva dels IES per els alumnes de 4t d'ESO de Sant Cugat.

A l'activitat, organitzada per a l'Oficina Municipal d'Esports per a Tothom (OMET), hi van participar joves dels IES Pla i Farreras, Arnau Cadell, Leonardo da Vinci i Angeleta Ferrer.

Al llarg de la matinal i fins el migdia, els participants van anar passant per a les 9 estacions que estaven programades i repartides en diferents instal·lacions com  els pavellons I, II i III de la ZEM Rambla del Celler, la sala Canigó, la sala d'arts marcials, la sala de tennis taula i la sala de "spining" i la piscina d'Eurofitness.

imatge 2 

L'objectiu de la jornada va ser la de promocionar la pràctica esportiva com a hàbit saludable entre els adolescents, enfortir el vessant relacional, conèixer altres esports no tant populars i potenciar els valors propis de l'esport com ara el treball en equip, la cooperació, l'esforç...

imatge 1Els instututs es van repartir en 10 grups mixtes i cada equip tenia un capità que era el responsable de portar l'equip cap a cadascuna de les estacions.

Les proves (estacions) per les que els equips van anar passant van estar:

- ALL STAR: encistellar el màxim número de triples durant 5 minuts. Prova de bàsquet.

- HIP HOP: realitzar una coreografia tot aprenent els passos característics d'aquesta disciplina.

- REPTES COOPERATIUS: realitzar tot l'equip junt un circuit de diferents habilitats (força, punteria, precisió, agilitat, velocitat i coordinació.

imatge 3- KIM A SACO: realitzar el màxim de quilòmetres possibles tot l'equip junt durant 25 minuts.

- KORFBALL: Jugar un partidet d'aquest esport que té certes similituds amb el bàsquet.

- TENNIS TAULA: mini lligueta de dobles.

- ARTS MARCIALS: Conèixer les pràctiques i tradicions codificades de les arts marcials amb l'objectiu de sotmetre o defensar-se del contrincant mitjançant la tècnica.

- TRANSPORT AQUÀTIC: Transport de diferents objectes a sobre d'una màrfega sense que caiguin a l'aigua en el menor temps possible.

- SEMICIRCUIT: Circuit sensorial i jocs per donar a conèixer el dia a dia de les persones invidents.

Us deixem penjada una galeria fotogràfica per a què us feu una idea millor de com va anar l'activitat.

Categories: Esdeveniments esportius

Deixa un comentari

Estàs comentant com a convidat. Queda reservat a l'administrador d'aquest web el dret de publicar i contestar els comentaris que es rebin. Tots aquells comentaris amb caràcter obscè o despectiu no es publicaran.

RT @ajsantcugat: 💜A partir d'avui JA POTS RESERVAR la teva invitació 🎟️ per viure el NADAL DE PROP!! 🙌✨ ⏩ Del 22 al 31 de desembre 👉 crea,…

OMET Sant Cugat OMET Sant Cugat

RT @CEVOTerrassa: ➕SUMEM VALORS➕ 🌍Perquè tots els nens i nenes d’arreu del territori puguin practicar activitat física en igualtat de condi…

OMET Sant Cugat OMET Sant Cugat

On estem

 • Ptge. Baró de Coubertin, 5
  08172 - Sant Cugat V.

 

Atenció al Públic

Dilluns a divendres, de 10 a 13
i 16 a 19 h.

Dissabtes de 10 a 13 h.

Segueix-nos