Aquest lloc web fa servir galetes i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir més

Accepto

Una galeta -comunament coneguda com "cookie"- és una parcel·la de text enviat entre un navegador web i el servidor que té accés. Les galetes s'utilitzen per diferenciar un usuari d'un altre i per passar informació d'una pàgina a una altra pàgina web durant la sessió d'un únic usuari. 
A l'Ajuntament de Sant Cugat es fa servir galetes per donar una millor experiència d'usuari. La informació proporcionada per les galetes ajuda a entendre com els nostres visitants utilitzen els llocs web de l’ajuntament perquè puguem millorar la forma en què presentem els nostres continguts. Aquestes galetes de s'anomenen de sessió no es poden desactivar i s'esborren al tancar el navegador. 
L’Ajuntament de Sant Cugat utilitza les galetes de Google Analytics per definir les sessions d'usuari i obtenir dades generals de la navegació als webs municipals. No recopilen dades personals dels visitants dels llocs web municipals i utilitzen els estàndards d’identificació i caducitat per tal d'atribuir correctament l'activitat del visitant.

 • Jocs Esportius Escolars
 • Activitats Físiques per a Adults
 • Escola de Ciclisme
 • Cursos Monogràfics
 • Trobades d'Iniciació Esportiva
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Campus d'Estiu d'Atletisme
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Activitats Físiques per a Adults
 • fotos inici estructura cros
20
Setembre
2018

Les germanes Munné s'obren camí cap a l'èxit...

tennis taula germanes munne uesc santcugatLa Laia i la Mariona Munné són dues germanes de Sant Cugat que des de ben petites han format part del programa d'Esport Escolar i dels Jocs Esportius Escolars de l'OMET fent diferents esports. Ara, s'estan obrint camí d'una forma espectacular i exitosa en el món del tennis taula de la mà de la Unió Esportiva Sant Cugat (secció de tennis taula) i del seu entrenador Josep Anton.  

imatge 1Molt implicades, inconformistes, amb un nivell de compromís excepcional, molt disciplinades i, amb un gran afany autosuperació, des de sempre, les dues germanes han mostrat moltes aptituds i una boníssima actitud envers l'esport que les ha portat ha traçar una trajectòria esportiva farcida d'èxits.

Ja va ser així quan feien atletisme i bàsquet escolar dins del programa del Jocs Esportius Escolars de l'OMET i participant en el Campionat de Natació escolar que també organitza l'OMET.

Però on realment han acabat despuntat és en el tennis taula. La Mariona i la Laia Munné han projectat l'UESC a nivell català, estatal i europeu sent un referent a la categoria aleví amb uns resultats brillants al campionat de Catalunya i a l'Estatal.

La Mariona Munné ha participat a la Mini Champs, l'Europeu de la categoria assolint la 25a posició.

Des de l'OMET les encoratgem a seguir per aquesta línia de treball i felicitem al seu entrenador per la molt bona feina que està fent. De ben segur que aquestes dues germanes arribaran força lluny.

Les fotografies d'aquest article són de: Josep Anton

Us deixem penjat el link de la notícia del CUGAT.CAT (clica)

Deixa un comentari

Estàs comentant com a convidat. Queda reservat a l'administrador d'aquest web el dret de publicar i contestar els comentaris que es rebin. Tots aquells comentaris amb caràcter obscè o despectiu no es publicaran.

On estem

 • Ptge. Baró de Coubertin, 5
  08172 - Sant Cugat V.

 

Atenció al Públic

Dilluns a divendres, de 10 a 13
i 16 a 19 h.

Dissabtes de 10 a 13 h.

Segueix-nos