Aquest lloc web fa servir galetes i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir més

Accepto

Una galeta -comunament coneguda com "cookie"- és una parcel·la de text enviat entre un navegador web i el servidor que té accés. Les galetes s'utilitzen per diferenciar un usuari d'un altre i per passar informació d'una pàgina a una altra pàgina web durant la sessió d'un únic usuari. 
A l'Ajuntament de Sant Cugat es fa servir galetes per donar una millor experiència d'usuari. La informació proporcionada per les galetes ajuda a entendre com els nostres visitants utilitzen els llocs web de l’ajuntament perquè puguem millorar la forma en què presentem els nostres continguts. Aquestes galetes de s'anomenen de sessió no es poden desactivar i s'esborren al tancar el navegador. 
L’Ajuntament de Sant Cugat utilitza les galetes de Google Analytics per definir les sessions d'usuari i obtenir dades generals de la navegació als webs municipals. No recopilen dades personals dels visitants dels llocs web municipals i utilitzen els estàndards d’identificació i caducitat per tal d'atribuir correctament l'activitat del visitant.

 • slide dabans comenament curs 20 21
 • Jocs Esportius Escolars
 • Activitats Físiques per a Adults
 • Escola de Ciclisme
 • Cursos Monogràfics
 • Trobades d'Iniciació Esportiva
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Campus d'Estiu d'Atletisme
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Activitats Físiques per a Adults
 • fotos inici estructura cros
30
Març
2019

Marxa Nòrdica amb Txí-Kung

imatge miniaturaAhir divendres 29 de març'19 els usuaris dels grups de marxa nòrdica del programa d'AFA i AFTE (Activitat Física per a Adult i Gent Gran) que ofereix l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET), han pogut gaudir d'un tastet de Txí-Kung mentre feien la seva classe/sortida setmanal dels divendres...

El punt de trobada va ser el Parc de la Pollancreda i es van donar cita alguns marxadors dels dos grups de dijous i evidentment del divendres. Després de presentar al professor de Txí-Kung, en Carles Mora (alguns ja el coneixien per les classes de Ioga que fa a l'OMET), van començar els exercicis d'escalfament.

Tot seguit es va començar la caminada circular.

foto granAmb la tranquil·litat i la pau que dóna caminar per un entorn tan maco com els senders de la Serra de Collserola, notant la calma i sentint el silenci només trencat pel cant dels ocells, imagineu-vos com devia ser afergir-hi una mini sessió de Txí-Kung, una tècnica oriental foto lateralbasada en la concienciació del nostre cos mitjançant els moviments i la respiració.

La veritat és va que va estar una experiència molt gratificant que ens va oferir en Carles.

La sinèrgia entre la Marxa Nòrdica el Txí-Kung funciona de maravella perquè ambdues pretenen, encara que de diferent manera i entre d'altres objectius, buscar un equilibri de cos i ment mitjançant la concienciació i armonia dels moviments.

Així doncs us convidem a practicar setmanalment amb l'OMET qualsevol d'aquestes dues activitats.

I per anar fent boca, en motiu del Dia Mundial de l'Activitat Física, podreu fer una sessió de Txí-Kung totalment gratuïta i oberta a tothom, el proper divendres 5 d'abril a les 10:30 h. L'esdeveniment tindrà lloc al Parc Central i el lloc de trobada serà més o menys la porta de la piscina municipal (cruïlla dels carrers Manel Farrés i Rovellat)

No hi falteu, us hi esperem! 

Deixa un comentari

Estàs comentant com a convidat. Queda reservat a l'administrador d'aquest web el dret de publicar i contestar els comentaris que es rebin. Tots aquells comentaris amb caràcter obscè o despectiu no es publicaran.

On estem

 • Ptge. Baró de Coubertin, 5
  08172 - Sant Cugat V.

 

Atenció al Públic

Dilluns a divendres, de 10 a 13
i 16 a 19 h.

Dissabtes de 10 a 13 h.

Segueix-nos