Aquest lloc web fa servir galetes i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir més

Accepto

Una galeta -comunament coneguda com "cookie"- és una parcel·la de text enviat entre un navegador web i el servidor que té accés. Les galetes s'utilitzen per diferenciar un usuari d'un altre i per passar informació d'una pàgina a una altra pàgina web durant la sessió d'un únic usuari. 
A l'Ajuntament de Sant Cugat es fa servir galetes per donar una millor experiència d'usuari. La informació proporcionada per les galetes ajuda a entendre com els nostres visitants utilitzen els llocs web de l’ajuntament perquè puguem millorar la forma en què presentem els nostres continguts. Aquestes galetes de s'anomenen de sessió no es poden desactivar i s'esborren al tancar el navegador. 
L’Ajuntament de Sant Cugat utilitza les galetes de Google Analytics per definir les sessions d'usuari i obtenir dades generals de la navegació als webs municipals. No recopilen dades personals dels visitants dels llocs web municipals i utilitzen els estàndards d’identificació i caducitat per tal d'atribuir correctament l'activitat del visitant.

 • slide dabans comenament curs 20 21
 • Jocs Esportius Escolars
 • Activitats Físiques per a Adults
 • Escola de Ciclisme
 • Cursos Monogràfics
 • Trobades d'Iniciació Esportiva
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Campus d'Estiu d'Atletisme
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Activitats Físiques per a Adults
 • fotos inici estructura cros
05
Novembre
2017

Molta participació al "Prepara't pel Cros"

foto miniaturaTal com estava previst, el passat dissabte 4 de novembre va tenir lloc l'entrenament previ al 19è Cros Ciutat de Sant Cugat. En el Parc de la Pollancreda, mateix escenari on tindrà lloc el Cros, es van anar realitzant des de les 10 del matí a les 13 hores del migdia, les sessions d'entrenament per a tots/es aquells/es que ho volguessin.

Monitors i monitores especialitzats de l'OMET van estar els encarregats de dur a terme els entrenaments amb l'objectiu de donar els coneixements bàsics del Cros i fer una preparació per poder gaudir d'aquesta gran festa de l'esport amb les màximes garanties possibles.

imatge principal

Hi van participar 137 infants i el contingut de l'entrenament va ser aquest:

- Escalfament i estiraments bàsics
- Reconeixement del circuit
- Estratègia de la cursa
- Tècnica bàsica de carrera
- Col·locació del xip
- Consells

També se'ls va explicar i se'ls va fer provar les sortides llançades, una de les principals novetats del Cros d'enguany.

La sessió d'entrenament va començar a les 10:00 del matí i va acabar a les 13:00 hores. Estava planificat que les categories aleví, infantil, cadet i juvenil entrenessin a les 10:00 h, els benjamins d'11:00 a 12:00 h i per últim, de 12:00 a 13:00 h la categoria prebenjamí.

Mentre gaudiu de la galeria de fotos que us deixem penjada, us aconsellem que al llarg de la setmana, entreneu i us aneu preparant per aquest gran esdeveniment esportiu. Us desitgem a tots i a totes moltíssima sort i esperem que us ho passeu molt bé independentment del resultat que obtingueu.

Deixa un comentari

Estàs comentant com a convidat. Queda reservat a l'administrador d'aquest web el dret de publicar i contestar els comentaris que es rebin. Tots aquells comentaris amb caràcter obscè o despectiu no es publicaran.

On estem

 • Ptge. Baró de Coubertin, 5
  08172 - Sant Cugat V.

 

Atenció al Públic

Dilluns a divendres, de 10 a 13
i 16 a 19 h.

Dissabtes de 10 a 13 h.

Segueix-nos