Aquest lloc web fa servir galetes i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir més

Accepto

Una galeta -comunament coneguda com "cookie"- és una parcel·la de text enviat entre un navegador web i el servidor que té accés. Les galetes s'utilitzen per diferenciar un usuari d'un altre i per passar informació d'una pàgina a una altra pàgina web durant la sessió d'un únic usuari. 
A l'Ajuntament de Sant Cugat es fa servir galetes per donar una millor experiència d'usuari. La informació proporcionada per les galetes ajuda a entendre com els nostres visitants utilitzen els llocs web de l’ajuntament perquè puguem millorar la forma en què presentem els nostres continguts. Aquestes galetes de s'anomenen de sessió no es poden desactivar i s'esborren al tancar el navegador. 
L’Ajuntament de Sant Cugat utilitza les galetes de Google Analytics per definir les sessions d'usuari i obtenir dades generals de la navegació als webs municipals. No recopilen dades personals dels visitants dels llocs web municipals i utilitzen els estàndards d’identificació i caducitat per tal d'atribuir correctament l'activitat del visitant.

 • Jocs Esportius Escolars
 • Activitats Físiques per a Adults
 • Escola de Ciclisme
 • Cursos Monogràfics
 • Trobades d'Iniciació Esportiva
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Campus d'Estiu d'Atletisme
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Activitats Físiques per a Adults
 • fotos inici estructura cros
28
Octubre
2018

NO T'HO PERDIS...

 

foto no tho perdis entrenament pel crosATENCIÓ!

Degut a la pluja d'aquest cap de setmana, l'entrenament dirigit previ al 20è Cros Ciutat de Sant Cugat que es va ajornar, es farà el DIMARTS 30 d'octubre a les 17.30 h al Parc de la Pollancreda.

Aquesta sessió d'entrenament que organitza l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET) sota les directrius de monitors especialitzats, està adreçada a tots/es aquells/es de totes les categories (prebenjamí, benjamí, aleví, infantil, cadet i juvenil) que vulguin conèixer amb antel·lació el circuit que realitzaran, així com tenir les pautes d'un bon entrenament basat en un escalfament previ, consells, tècnica de carrera, i estiraments.

No cal inscripció prèvia, ara bé, caldrà presentar-se 15 minuts abans.

Punt de trobada: L'activitat es realitzarà al mateix Parc de la Pollancreda. El punt de trobada serà l'extrem del Parc, a l'encreuament de l'Avinguda de les Corts Catalanes amb el Carrer Puig i Cadafalch.

 

Categories: Esdeveniments puntuals

Deixa un comentari

Estàs comentant com a convidat. Queda reservat a l'administrador d'aquest web el dret de publicar i contestar els comentaris que es rebin. Tots aquells comentaris amb caràcter obscè o despectiu no es publicaran.

On estem

 • Ptge. Baró de Coubertin, 5
  08172 - Sant Cugat V.

 

Atenció al Públic

Dilluns a divendres, de 10 a 13
i 16 a 19 h.

Dissabtes de 10 a 13 h.

Segueix-nos