Aquest lloc web fa servir galetes i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir més

Accepto

Una galeta -comunament coneguda com "cookie"- és una parcel·la de text enviat entre un navegador web i el servidor que té accés. Les galetes s'utilitzen per diferenciar un usuari d'un altre i per passar informació d'una pàgina a una altra pàgina web durant la sessió d'un únic usuari. 
A l'Ajuntament de Sant Cugat es fa servir galetes per donar una millor experiència d'usuari. La informació proporcionada per les galetes ajuda a entendre com els nostres visitants utilitzen els llocs web de l’ajuntament perquè puguem millorar la forma en què presentem els nostres continguts. Aquestes galetes de s'anomenen de sessió no es poden desactivar i s'esborren al tancar el navegador. 
L’Ajuntament de Sant Cugat utilitza les galetes de Google Analytics per definir les sessions d'usuari i obtenir dades generals de la navegació als webs municipals. No recopilen dades personals dels visitants dels llocs web municipals i utilitzen els estàndards d’identificació i caducitat per tal d'atribuir correctament l'activitat del visitant.

 • slide toc de queda curs 20 21
 • Jocs Esportius Escolars
 • Activitats Físiques per a Adults
 • Escola de Ciclisme
 • Cursos Monogràfics
 • Trobades d'Iniciació Esportiva
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Campus d'Estiu d'Atletisme
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Activitats Físiques per a Adults
 • fotos inici estructura cros
07
Juliol
2018

Pedalada de BTT i Travessa de Running de Festa Major 2018

02Dins dels actes de Festa Major i dels esdeveniments esportius del Sant Cugat Ciutat Europea de l'Esport 2018, l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, mitjançant l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom, va organizar el passat 1 de juliol, la 21a Pedalada de BTT i 8a Travessa de Running per Collserola...

163 participants entre ciclistes i alguns "runners" es van donar cita al Parc de la Pollancreda per afrontar un dels dos itineraris que l'organització proposava, un de curt de 7 i un de llarg de 23 km que s'endissaven per la Serra de Collserola.

foto principal

Per normativa del Parc, els recorreguts no es podien senyalitzar i els participants havien de seguir els itineraris baixant-se els tracks per GPS via Wikiloc.

L'activitat (no competitiva), va transcórrer amb normalitat i tothom va poder gaudir d'una matinal esportiva individual, amb amics o familiar. A l'acabar a motiu 2018 cpiatotes els qui havien fet la la Pedalada o travessa se'ls va obsequir amb una samarreta commemorativa  de l'esdeveniment i van poder esmorzar amb un refrigeri i un bon àpat de pa amb tomàquet i embotit.

Pe concloure l'activitat es va fer el sorteig de regals que ja és un clàssic, amb els obsequis que els col·laboradors d'acte donen molt gentilment. Enguany aquests col·laboradors han estat:

- Sant Cugat Fruits - Thinkinsports - Mans de Sant - Mama Pan - TVSC/Sant Cugat Magazine - Peixeteria Music - Camp Base - Ashi - Two Nav - Mc Donald's - Roel Pizza i Biciesport.

A tots moltes gràcies i fins l'any vinent!

 

Categories: Esdeveniments puntuals

Deixa un comentari

Estàs comentant com a convidat. Queda reservat a l'administrador d'aquest web el dret de publicar i contestar els comentaris que es rebin. Tots aquells comentaris amb caràcter obscè o despectiu no es publicaran.

RT @UCECcat: 🤼‍♂️Els Consells Esportius de Catalunya tenim clar que practicar esport ens ajuda a estar millor físicament, però també psicol…

OMET Sant Cugat OMET Sant Cugat

On estem

 • Ptge. Baró de Coubertin, 5
  08172 - Sant Cugat V.

 

Atenció al Públic

Dilluns a divendres, de 10 a 13
i 16 a 19 h.

Dissabtes de 10 a 13 h.

Segueix-nos