Aquest lloc web fa servir galetes i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir més

Accepto

Una galeta -comunament coneguda com "cookie"- és una parcel·la de text enviat entre un navegador web i el servidor que té accés. Les galetes s'utilitzen per diferenciar un usuari d'un altre i per passar informació d'una pàgina a una altra pàgina web durant la sessió d'un únic usuari. 
A l'Ajuntament de Sant Cugat es fa servir galetes per donar una millor experiència d'usuari. La informació proporcionada per les galetes ajuda a entendre com els nostres visitants utilitzen els llocs web de l’ajuntament perquè puguem millorar la forma en què presentem els nostres continguts. Aquestes galetes de s'anomenen de sessió no es poden desactivar i s'esborren al tancar el navegador. 
L’Ajuntament de Sant Cugat utilitza les galetes de Google Analytics per definir les sessions d'usuari i obtenir dades generals de la navegació als webs municipals. No recopilen dades personals dels visitants dels llocs web municipals i utilitzen els estàndards d’identificació i caducitat per tal d'atribuir correctament l'activitat del visitant.

 • Jocs Esportius Escolars
 • Activitats Físiques per a Adults
 • Escola de Ciclisme
 • Cursos Monogràfics
 • Trobades d'Iniciació Esportiva
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Campus d'Estiu d'Atletisme
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Activitats Físiques per a Adults
 • fotos inici estructura cros
07
Octubre
2019

Prepara't pel Cros Ciutat de Sant Cugat

imatgeJa estan obertes les INSCRIPCIONS GRATUÏTES per participar el proper dia 26 d'octubre'19 al PREPARA'T PEL CROS. Un entrenament que ofereix l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET) previ al dia de la competició: diumenge 10 de novembre'19.

Aquest entrenament, obert a tothom, tindrà lloc dues setmanes abans del gran dia de la cursa, és a dir, el 26 d'octubre de 10 a 13 hores i estarà dirigit per monitors especialitzats.

imatge 2Aquesta sessió preparatòria pretén donar a conèixer diferents aspectes de la cursa, el circuit en sí, i consells a tenir en compte tant a nivell físic com tàctic per afrontar amb garanties la distància de la cursa que cada atleta haurà de fer el dia del Cros.

Els horaris del entrenaments seran els següents:
- De 10 a 11 hores: Categories aleví, infantil, cadet i juvenil
- D'11 a 12 hores: Categoria benjamí
- de 12 a 13 hores: Categoria prebenjamí

Us esperem a tots i a totes  i us aconsellem arribar 10 minuts abans de començar l'entrenament.

Aprofiteu aquesta sessió preparatòria i inscriviu-vos!

INSCRIPCIÓ TANCADES. (clica)

Deixa un comentari

Estàs comentant com a convidat. Queda reservat a l'administrador d'aquest web el dret de publicar i contestar els comentaris que es rebin. Tots aquells comentaris amb caràcter obscè o despectiu no es publicaran.

On estem

 • Ptge. Baró de Coubertin, 5
  08172 - Sant Cugat V.

 

Atenció al Públic

Dilluns a divendres, de 10 a 13
i 16 a 19 h.

Dissabtes de 10 a 13 h.

Segueix-nos