Aquest lloc web fa servir galetes i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir més

Accepto

Una galeta -comunament coneguda com "cookie"- és una parcel·la de text enviat entre un navegador web i el servidor que té accés. Les galetes s'utilitzen per diferenciar un usuari d'un altre i per passar informació d'una pàgina a una altra pàgina web durant la sessió d'un únic usuari. 
A l'Ajuntament de Sant Cugat es fa servir galetes per donar una millor experiència d'usuari. La informació proporcionada per les galetes ajuda a entendre com els nostres visitants utilitzen els llocs web de l’ajuntament perquè puguem millorar la forma en què presentem els nostres continguts. Aquestes galetes de s'anomenen de sessió no es poden desactivar i s'esborren al tancar el navegador. 
L’Ajuntament de Sant Cugat utilitza les galetes de Google Analytics per definir les sessions d'usuari i obtenir dades generals de la navegació als webs municipals. No recopilen dades personals dels visitants dels llocs web municipals i utilitzen els estàndards d’identificació i caducitat per tal d'atribuir correctament l'activitat del visitant.

 • Slide show confinament mida gran A
 • Slide show confinament mida gran B
 • Jocs Esportius Escolars
 • Activitats Físiques per a Adults
 • Escola de Ciclisme
 • Cursos Monogràfics
 • Trobades d'Iniciació Esportiva
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Campus d'Estiu d'Atletisme
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Activitats Físiques per a Adults
 • fotos inici estructura cros
27
Novembre
2016

Queda inaugurada la MULTILLIGA

Dissabte 26 de novembre'16 un total de 31 infants es van reunir a la ZEM de Can Llobet de la Floresta per participar en la primera de les 6 jornades previstes que es realitzaran en aquesta primera edició de la MULTILLIGA. Aquesta activitat forma part del programa de Multiesport que ofereix l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom a les escoles de primària.

A la multilliga el que compta no és el resultat el marcador sinó els valors que s'hi practiquen. D'aquesta manera, en finalitzar el partit, els educadors puntuaven els equips donant un punt per cada un dels següents ítems:

1. L'entrenador de l'equip contrari ha mostrat una actitud pedagògica envers els seus esportistes, ha respectat el teu equip i ha acceptat les decisions arbitrals?

2. Hem respectat l'altre equip, hem acceptat les decisions arbitrals i hem animat esportivament?

3. Els esportistes han mostrat companyonia envers el seu equip i l'equip contrari i s'han saludat a l'inici i al final del partit?

Un total de 5 equips van estar realitzant partits sense parar durant dues hores intenses, per dur a terme una "lliga expres" en la que tothom va jugar contra tothom.

Els equips que hi van participar van ser els següents:

Equip 1: Pi d'en Xandri 1
Equip 2: Pi d'en Xandri 2
Equip 3: Pins del Vallès
Equip 4: Joan Maragall i Turó de Can Mates
Equip 5: Gerbert d'Orlhac, Olivera i Catalunya

En la direcció d'aconseguir que els nostres participants siguin molt més que un equip, quan els hi tocava descansar a la lliga, tenien un seguit de reptes cooperatius que complir. Procurant posar en pràctica no només les seves habilitats en l'handbol, sinó també les seves aptituds com a equip.

Estigueu atents al calendari per no perdre-us les properes jornades:

JORNADA 2: HANDBOL (17 de desembre)
JORNADA 3: BÀSQUET (4 de febrer)
JORNADA 4: BÀSQUET (18 de març)
JORNADA 5: VOLEIBOL (22 d'abril)
JORNADA 6: VOLEIBOL (6 de maig)

Categories: Trobades Multiesport

Deixa un comentari

Estàs comentant com a convidat. Queda reservat a l'administrador d'aquest web el dret de publicar i contestar els comentaris que es rebin. Tots aquells comentaris amb caràcter obscè o despectiu no es publicaran.

On estem

 • Ptge. Baró de Coubertin, 5
  08172 - Sant Cugat V.

 

Atenció al Públic

Dilluns a dijous, de 10 a 13 i 17 a 20 h.
Divendres, de 10 a 13 i de 16 a 19 h.
Dissabtes de 10 a 13 h.

Segueix-nos