Aquest lloc web fa servir galetes i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu us. Llegir més

Accepto

Una galeta -comunament coneguda com "cookie"- és una parcel·la de text enviat entre un navegador web i el servidor que té accés. Les galetes s'utilitzen per diferenciar un usuari d'un altre i per passar informació d'una pàgina a una altra pàgina web durant la sessió d'un únic usuari. 
A l'Ajuntament de Sant Cugat es fa servir galetes per donar una millor experiència d'usuari. La informació proporcionada per les galetes ajuda a entendre com els nostres visitants utilitzen els llocs web de l’ajuntament perquè puguem millorar la forma en què presentem els nostres continguts. Aquestes galetes de s'anomenen de sessió no es poden desactivar i s'esborren al tancar el navegador. 
L’Ajuntament de Sant Cugat utilitza les galetes de Google Analytics per definir les sessions d'usuari i obtenir dades generals de la navegació als webs municipals. No recopilen dades personals dels visitants dels llocs web municipals i utilitzen els estàndards d’identificació i caducitat per tal d'atribuir correctament l'activitat del visitant.

 • Jocs Esportius Escolars
 • Activitats Físiques per a Adults
 • Escola de Ciclisme
 • Cursos Monogràfics
 • Trobades d'Iniciació Esportiva
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Campus d'Estiu d'Atletisme
 • Activitats Físiques per a la Tercera Edat
 • Activitats Físiques per a Adults
 • fotos inici estructura cros
27
Novembre
2018

Tot a punt per començar el CIATE 2018

logo ciateEl CIATE (Curs d'Iniciació a Tècnic Esportiu) és un programa del Consell Català de l'Esport que durà a terme l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET) el propers dies 22, 24, 27 i 29 de desembre de 2018.

L'inici d'inscripcions serà dilluns 3 de desembre i la finalització, dijous 20 o fins exhaurir les places exhauridesplaces.

Si vols introduir-te en el món de la formació esportiva com a monitor/a, aquest és el teu curs.

Des de l'Ajuntament de Sant Cugat entenem que la FORMACIÓ de l'equip tècnic és clau per aconseguir que les activitats esportives que s'ofereixen siguin el màxim d'educatives i enriquidores possibles.

imatge cursLa cerca de la màxima qualitat en la iniciació esportiva ha estat sempre una prioritat per a l'OMET (Oficina Municipal d'Esport per a Tothom) i també per a les entitats esportives de la ciutat.

Amb aquest CIATE, no només es disposarà d'un certificat, sinó que s'obtindran bons coneixements dels esports més representatius de la ciutat per aplicar durant les sessions. Tota una oportunitat per formar-se en el món de l'esport!

foto miniaturaCaracterístiques del curs

Dies, horaris i lloc:
El curs es farà els dies 22, 24, 27, 28 i 29 de desembre'18 de 9:00 a 14:00 i de 15:30 a 20:00 hores
El dia 24 l'horari serà de 9:00 a 14:00 hores.
El curs es fara a l'Escola Turó de Can Mates de Sant Cugat.

Inici d'inscripcions: 3 de desembre'18
Finalització d'inscripcions: 20 de desembre'18 o fins exhaurir les places.

Per informar-te dels continguts del curs, professorat, preus, inscripcions, etc... clica damunt del pdf del tríptic.

TRÍPTIC INFORMATIU (clica)

 Inscripció ON LINE (clica)

Deixa un comentari

Estàs comentant com a convidat. Queda reservat a l'administrador d'aquest web el dret de publicar i contestar els comentaris que es rebin. Tots aquells comentaris amb caràcter obscè o despectiu no es publicaran.

📢Tens 16 anys o més i t'agrada l'esport? Ara tens l'oportunitat de formar-te🧑‍🎓🏃‍♀️🏐⚽️⛹️🤾‍♀️🆘 Aquest estiu fem els… https://t.co/8pP43zA0Kh

OMET Sant Cugat OMET Sant Cugat

RT @ajsantcugat: ‼️ Aquest divendres s'obren les inscripcions a la nova edició dels campus esportius per a infants i joves, de P3 a 2n de b…

OMET Sant Cugat OMET Sant Cugat

On estem

 • Ptge. Baró de Coubertin, 5
  08172 - Sant Cugat V.

 

Atenció al Públic

Dilluns a divendres, de 10 a 13
i 16 a 19 h.

Dissabtes de 10 a 13 h.

Segueix-nos