cassola jovesactivitats per joves


01Agost

Arribem a l'última setmana!

imatge gran
Aquesta setmana hem fet una mica d'escalada al rocòdrom del Club Muntanyenc (dilluns).
Dimarts, la segona edició de juliol de les olimpíades (aquest vegada ha guanyat Austràlia).
Dimecres, snorkel i caiac a l'Estartit.
Dijous, bicicleta per Collserola i Divendres... Tibidabo!
 
Fins l'estiu vinent!
 

Categoria: Joves

20Juliol

Activitats d'aigua!

Hola!
Avui us penjem unes fotos de quan vam anar a Illa Fantasia el divendres de la segona setmana per tenir una mica de relax després de tot l'eforç que vam fer al llarg del matí. També us penjem algunes altres de l'activitat de paddle surf i longboard que vam fer ahir a la platja de la Barceloneta i voltants.
Feia una de vent que va crear onades un pèl grans i ens va estar difícil mantenir-nos drets, però ha estat molt divertit.

Categoria: Joves

17Juliol

Kayac i Snorkel

Dimecres i dijous vam anar a l'Estartit. La meitat dels nens cada dia. Allà vam fer kayak i snorkel. No hem tingut bona sort amb el temps i va estar molt ennuvolat i amb el mar una mica remogut, però a les Illes Medes sempre es poden veure molts peixos.

Categoria: Joves

17Juliol

Olimpíades

imatge gran
Aquesta setmana hem fet olimpíades. Dimarts vam anar al camp de la Guinardera a fer atletisme. Els equips participants, dels cinc continents, van ser: Itàlia, Holanda, EE.UU., Etiòpia, Japó, Austràlia, Jamaica i Brasil. El guanyador va ser Japó i el podi el van completar Austràlia i Jamaica.

Categoria: Joves

14Juliol

Quin grup més canyero!

Ruta en BTT que van fer el primer dilluns d’aquesta setmana! El grup més canyero de la MULTIESPORTIVA DE JOVES va iniciar la ruta des de Sant Cugat, va fer cim al Tibidabo i des d’allà van continuar per arribar a fer-se un bany, juntament amb la resta dels seus companys a la piscina municipal de la Floresta.

imatge gran

Categoria: Joves

[12  >>