07
Juny
2022

Festa de Cloenda del Vòlei Escolar

imatge noticiaAmb la exitosa jornada de cloenda celebrada el passat dissabte 4 de juny, donem per finalitzada l'activitat de vòlei escolar d'aquest curs 21-22.

L'activitat va constar d'una sèrie de partits amb equips "mixtes", formats per una barreja de jugadors/es, paeres i/o mares i entrenadors/es.

Hi van participar tant les famílies com els nens i nenes que al llarg de l'any han participat en el programa dels Jocs esportius Escolars (Vòlei).

La trobada va tenir lloc de 8.45 a 10.00 h al pavelló de Valldoreix.

L'any vinent us esperem una altra vegada! 

28
Mai
2022

Festa de Cloenda del Jocs Esportius Escolars 21-22

foto detallLa Plaça Victòria dels Àngels i el Parc Ramon Barnils, van ser les ubicacions on es va cel·lebrar divendres 27 de maig'22 la Festa de Cloenda dels Jocs Esportius Escolars. Enguany ha estat la 39a edició d'un esdeveniment que s'havia aturat des de feia dos any per la pandèmia.

Aquesta Festa, que posa punt i final al curs 21-22, reuneix a molts infants i joves que fan esport escolar a les escoles de la nostra ciutat i ens encoratge a seguir promocionant l'esport com a eina per adquirir bons hàbits de salut, cohesió, sociabilització, integració, coeducació i igualtat d'oportunitats. 

24
Mai
2022

12a Trobada Comarcal de Dansa / Hip Hop

Foto 1Dissabte 21 de maig'22 va tenir lloc la 12a edició de la Trobada Comarcal de Dansa destinada a escoles que fan Hip Hop, a la comarca del Vallès Occidental.
Hi van participar un total de 12 centres de la comarca amb un total de 169 noies i nois. Concretament de Sant Cugat hi van participar 13, de Terrassa 3 i de Rubí 1.
Les categories que van estar convidades van ser: pre-benjamins, alevins, infantils, cadets i juvenils.

10
Mai
2022

ÈXIT DE LA CURSA D'ORIENTACIÓ ESCOLAR 2022

cartell cursa orientacio 2022Diumenge 8 de maig de 2022 l'escola Turó de Can Mates i el Parc Central, van ser l'escenari de la 22a edició de la cursa d'orientació escolar de Sant Cugat organitzada per l'Ajuntament de Sant Cugat mitjançant l'OMET (Oficina Municipal d'Esports per a Tothom).
Llegeix la notícia i mira les classificacions finals.

01
Mai
2022

Acaba la lliga d'atletisme escolar curs 21-22

foto domiPassat dissabte 30 d'abril de 2022 va tenir lloc a la pista d'altetisme de la ZEM La Guinardera, la segona i última jornada de lliga de la competició d'atletisme escolar que forma part de les competicions del programa de l'OMET dels Jocs Escolars adreçada als nens i nenes de 3r a 6è de primària.

S'acaba així una lliga que després del llarg confinament i de les restriccions per la COVID s'ha pogut tornar a fer, encara que de forma progressiva només amb dues jornades de les quatre que consta...

[12  >>