09
Novembre
2015

17è Cros Ciutat de Sant Cugat

imatge noticia

CONSULTA LES CLASSIFICACIONS, GALERIES D'IMATGES, VIDEOS I LES NOTÍCIES DELS DIFERENTS MITJANS LOCALS DE COMUNICACIÓ (Tot Sant Cugat, Cugat.cat, El Cugatenc)

 

imatge horit sup
La 17a edició del Cros Ciutat de Sant Cugat celebrat el passat diumenge 8 de novembre'15 i organitzat per a l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès mitjançant l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET), ha estat un èxit rotund.

foto rovira premiAquesta "Festa" atlètica de caràcter lúdic i familiar, ha reunit un total de 4.052 atletes de totes les edats i categories, des de séniors fins a prebenjamins que han omplert el Parc de la Pollancreda per participar i gaudir d'aquest gran esdeveniment esportiu tan arrelat a la nostra ciutat.

Acompanyats per una climatologia perfecte per a la pràctica del running, els primers atletes a participar, puntualment a les 9 del matí, han estat els de la categoria sénior, i els últims, cap allà al migdia, sobre les 13,50 hores, els prebenjamins de 1r any (femení), tancant així les disset curses programades en aquesta imatge lateral femeninaedició. La prova dels Special ha comptat amb una vintena de participants fent un recorregut de 470 metres.

Tots els circuits han estat perfectament senyalitzats i el terreny per on han transcorregut cadascuna de les curses s'han arreglat de sots per minimitzar al màxim els possibles danys que poguessin patir els corredors/es. imatge noiCom a tancament de les curses s'ha comptat amb la col·laboració de la unió Ciclista Sant Cugat.

Com a novetats d'aquest any cal destacar la inscripció online, la utilització del xip d'un sòl ús, l'escalfament dirigit per Eurofitness i l'entrenament previ que es va fer una setmana abans de la cursa (amb un centenar d'atletes inscrits), adreçat a nens i nenes  de categoria prebenajmí, benjamí, aleví, infantil, cadet i juvenil. Un entrenament que va estar dirigit per monitors de l'OMET i del Club Muntanyenc Sant Cugat, i orientat a donar una sèrie de consells sobre com escalfar, coneixement del circuit, "tècnica" de carrera i estratègies de sortida.

Pel que fa a la campanya solidària d'enguany, aquesta ha anat destinada a l'Associació Sant Cugat amb el Poble Saharaui (SCAPS) per tal de col·laborar en la recapció econòmica per a projectes socials. Així doncs, els atletes de la categoria sénior han pagat uns simbòlics 3 € per poder participar en el Cros i es va donar l'opció a tothom que volgués, a fer un donatiu voluntari per a aquesta imatge lateral 2Associació. Al final, s'han pogut recaptar 650 €.

Aquesta Associació ha ofert al llarg del matí, un taller de "tatoos" de Henna obert a tothom que vulgués lluir-ne un.

Des de l'organització del Cros, volem agrair a tots els atletes, escoles i col·laboradors la seva partipació i us convidem a accedir a les galeries d'imatges, els videos de les curses, les classificacions i els articles dels diferents mitjans locals.

 

GALERIES D'IMATGES

FOTOS QUE HA FET EL CLUB MUNTANYENC SANT CUGAT

FOTOS DELS VOLUNTARIS

VIDEOS DE LES CURSES

VIDEOS DE LES ARRIBADES

NOTÍCIA DEL CUGAT.CAT

NOTÍCIA DEL TOT SANT CUGAT

NOTÍCIA D'EL CUGATENC

FOTOGRAFIES REBUDES DEL CONCURS

Categories: Esdeveniments Esportius

Deixa un comentari

Estàs comentant com a convidat. Queda reservat a l'administrador d'aquest web el dret de publicar i contestar els comentaris que es rebin. Tots aquells comentaris amb caràcter obscè o despectiu no es publicaran.