14
Novembre
2016

18è Cros Ciutat de Sant Cugat. Èxit i récord de participació

foto miniaturaDiumenge 13 de novembre'16 el Parc de la Pollancreda es va omplir de gom a gom per aplegar als acompanyants i atletes que des de la categoria sénior a la prebenjamí (amb un total de 18 curses), van participar en la 18a edició del Cros Ciutat de Sant Cugat organitzat per a l'Ajuntament de Sant Cugat mitjançant l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET).

Aquest gran esdeveniment esportiu tant consolidat i arrelat a la nostra ciutat, va tenir una resposta participativa brillant batent el récord amb 4164 participants.

imtge lateral 2Un premi als valors (carta ètica ETHICS 4 SPORTS de l'Associació Sant Cugat Creix i l'Ajuntament), el desdoblament de les curses de la categoria infantil en dues (masculí i femení), el tall al trànsit rodat de l'Avinguda Corts Catalanes per ubicar-hi una zona de serveis amb l'espai dels estiraments dirigits, carpes de guarda-roba, i la possibilitat de demanar el diploma de participació un cop acabada la cursa, han estat les novetats presentades aquest any respecte l'edició passada.

A més, com sempre, el Cros ha comptat amb servei de fisioterapeutes per a tots/es els/les atletes i l'aparcament vigilat per imatge laterala bicicletes que també estaven ubicats a la zona de serveis.

La campanya solidària d'aquesta edició s'ha fet amb l'Associació Catalana per al Parkinson (Delegació Sant Cugat), que ha pogut recaptar uns 900 € Aaproximadament entre el cost de 3€ que aportaven els participants de la categoria sénior, les aportacions voluntàries de la gent i la venda de dessuadores del 18è Cros que l'OMET ha aportat a aquesta Associació.

Els/les guanyadors/es

Jaume Domingo i Txell Jarque en categoria sénior han estat els guanyadors d'aquesta edició. En Jaume, atleta de la UA Barberà, ha tancat el crono amb 17 minuts i 37 segons, mentre que la Txell, atleta de l'Hospitalet de Llobregat l'ha tancat amb 20 minuts i 36 segons.

Per a la resta de curses, l'organització ha premiat amb trofeu als 3 primers classificats i amb medalla del 4t al 8è classificat. També s'han repartit premis per equips.

imatge principal

El premi als valors de l'edició 2015 (recordem que aquest premi s'entrega d'un any per l'altre), ha estat per als nens Alessandro Lazzarini i en Pablo Montañez per la seva bona actitud i acció esportiva que van tenir en el 17è Cros.

A l'acabar les curses els participants han rebut un obsequi i refrescos.

Des de l'organització volem agraïr la implicació de tots els col·laboradors i patrocinadors, ja que entre tots fem que aquest gran esdeveniment esportiu vagi creixent any rera any i sigui un referent en les curses de fons -cros-, sobretot de caire escolar.

CLASSIFICACIONS 

Link a la galeria fotogràfica del fotògraf Carlos Gúzman

Link a la galeria fotogràfica del fotògraf Jordi Casas

Podeu ampliar la informació i veure més fotos i videos dels diferents mitjans de comunicació local en els links que us adjuntem.

TOT SANT CUGAT

CUGAT.CAT

TVSC (1r video)

TVSC (2n video)

Categories: Esdeveniments Esportius

Deixa un comentari

Estàs comentant com a convidat. Queda reservat a l'administrador d'aquest web el dret de publicar i contestar els comentaris que es rebin. Tots aquells comentaris amb caràcter obscè o despectiu no es publicaran.