10
abril
2016

3a Jornada de lliga d'atletisme escolar 15-16

imatge 1Dissabte 9 d'abril'16 va tenir lloc a la pista d'atletisme de la ZEM La Guinardera, la 3a jornada de lliga d'atletisme escolar d'aquest curs 15-16. Aquesta competició tan consolidada dins del programa dels Jocs Escolars de Sant Cugat, està organitzada per a l'Oficina Municipal d'Esport per a Tohom (OMET) i és oberta a totes les escoles de primària de Sant Cugat.

En aquesta jornada han participat 12 equips en categoria aleví i 12 en benjamí. Com sempre, tots/es els/les atletes han participat en dues convocatòries, la primera de 10.00 a 12.15, els alevins (4t, 5è i 6è) i de 12.15 a 14.00 els benjamins (2n i 3r)

imatge 2

La matinal es va celebrar en total normalitat i amb una climatologia perfecte per a la pràctica de l'atletisme.

imatge 6Els equips (formats per un màxim de 6 integrants mixtes o no), arribaven a questa 3a jornada de lliga amb moltes ganes d'avançar i/o consolidar-se entre les primeres places de la classificació general, i això es va notar en el seu rendiment, ja que es van poder veure i gaudir de moments espectaculars i molt emocionants, sobretot en la cursa de relleus.

La flexibilitat pel que fa a la normativa d'aquesta lliga, que pretén imatge 3introduir de forma lúdica i una mica "competitiva" als nens i nenes a l'apasionant món de l'atletisme, fa que en aquesta jornada s'hagi modificat una prova posant, en comptes del salt lateral, el salt de corda.

imatge 4Potser que de cara a la 4a i última jornada de lliga, hi hagi algún canvi més de prova per anar fent i mantenint aquesta lliga dins d'aquest format dinàmic. Això és una manera de fer en el qual els/les atletes proven nous estímuls i s'enfronten a nous reptes, sempre adaptats a les seves edats.

Us convidem a visitar dins l'apartat de Jocs Escolars (atletisme) d'aquesta mateixa web, la classificació general.

També us penjem una galeria fotogràfica de la jornada dels alevíns i una altra dels benjamins.

Recordeu que el proper 7 de maig es farà la última jornada de lliga que decidirà els tres primers classificats d'enguany. Com veieu, el tema està molt emocionant. Per tan, us esperem a tots i a totes, entreneu molt a les escoles entre setmana i fins aleshores.

imatge 5

 

Categories: Competició Jocs Esportius Escolars

Deixa un comentari

Estàs comentant com a convidat. Queda reservat a l'administrador d'aquest web el dret de publicar i contestar els comentaris que es rebin. Tots aquells comentaris amb caràcter obscè o despectiu no es publicaran.