11
abril
2016

8a Trobada de Dansa Esportiva

thumb imatge noticiaDiumenge 10 d'abril'16, al Pav3 de la ZEM de la Rambla del Celler, va tenir lloc la 8a Trobada de Dansa Esportiva. L'activitat, que forma part del programa d'esport escolar que organitza l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET), anava dirigida a tot l'alumnat local i de diferents municipis que realitzen HIP-HOP o altres disciplines de dansa esportiva.

imatge noticia
Va estar una jornada de promoció de caràcter local i comarcal amb l'objectiu d'oferir un punt de trobada per a tots els grups que realitzen aquesta activitat.

imatge 2Hi van participar grups de benjamins (2007-2008) i d'alevins (2005-2006) en una única categoria mixta.

Els grups estaven formats entre 4 i 12 components. La composició dels exercicis era lliure i la música tenia una durada màxima de 2 minuts i 30 segons.

La trobada es va dividir en dos torns pel gran volum de participants i públic que va assistir. A més, enguany i dins dels actes per celebrar el Dia Mundial de l'Activitat Física, es va organitzar una Màster Class al finalitzar les exhibicions (de 19 a 19.30) i on es va convidar al públic a sumar-s'hi. D'aquesta manera uns 50 espectadors aproximadament varen baixar de la grada i van participar, juntament amb els 207 infants de les escoles i es van aprendre un ball que el professor Xavi Gàlvez els va ensenyar.

La cloenda de la Trobada va estar molt ben rebuda per el públic i els participants.

A més de la nostre galeria d'imatges, us adjuntem el link amb el reportatge fotogràfic de la Lali Puig, fotògrafa del TOT SANT CUGAT.

Categories: Competició Jocs Esportius Escolars

Deixa un comentari

Estàs comentant com a convidat. Queda reservat a l'administrador d'aquest web el dret de publicar i contestar els comentaris que es rebin. Tots aquells comentaris amb caràcter obscè o despectiu no es publicaran.