28
Novembre
2015

8è CURS del CIATE

thumb foto miniaturalogo ciateDes de 7 anys, l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET), organitza el CURS D'INICIACIÓ a TÈCNIC D'ESPORTS  especialitzat en "Joc i Esport en Edat Escolar" de l'Escola Catalana de l'Esport. Una molt bona oportunitat de formació per a joves que es vulguin iniciar com a monitors esportius en edat escolar...

fotos lateralEl curs que es farà del 23 al 30 de desembre'15, està adreçat a persones majors de 16 anys que es vulguin iniciar en la formació esportiva; i tothom que realitzi amb èxit aquest curs obtindrà un certificat d'assistència de 50 hores  (15 de bloc comú i 35 d'específiques).

Dins el curs es realitzarà una formació genèrica per a tots els esports i es realitzaran sessions més pràctiques de bàsquet, voleibol i atletisme.

El preu del curs és de 90 euros i per a totes aquelles persones que pertanyin a entitats esportives locals, l'Ajuntament de Sant Cugat oferiex un preu especial de 30 euros.

L'inici de les inscripcions ja estan obertes i el plaç finalitzarà el 18 de desembre o fins que s'acabin les 30 places que hi ha disponibles.

pdfTRÍPTIC INFORMATIU + FULL D'INSCRIPCIÓ

foto voleiPer a més informació adreçeu-vos a:

Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET)
Pasatge Baró de Coubertin, 5
Tel: 93 565 70 99
Atenció al públic:
De dilluns a divendres de 10 a 13 hores i de 17 a 20 hores.
Dissabtes de 10 a 13 hores
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Categories: Formació

Deixa un comentari

Estàs comentant com a convidat. Queda reservat a l'administrador d'aquest web el dret de publicar i contestar els comentaris que es rebin. Tots aquells comentaris amb caràcter obscè o despectiu no es publicaran.