22
Mai
2016

Acaba la Final Territorial de Tennis taula individual

foto miniaturaUn munt de nens i nenes es van aplegar diumenge 22 de maig'16 al Pav 1 de la ZEM Rambla del Celler per participar a la Final Territorial de Tennis Taula individual.

Aquesta activitat va estar organitzada pel Consell Escolar del Vallès Occidental, conjuntament amb l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET) amb la col·laboració de la UESC.

imatge 1
La Final es va dividir en dos torns. A primera hora, a les 9.30, va ser el torn dels participants de secundària (categories infantil, cadet i juvenil), i a les 11.30, van jugar els nens i nenes de primària imatge 2(benjamí i aleví).

En total hi van participar 80 infants de 10 escoles de la província de Barcelona.

Al llarg del matí es van viure moments molt emocionants i van haver partides molt igualades. Al final, els 4 finalistes de cada categoria són els que aniran a la Final Nacional que es farà el proper 4 de juny'16 a Les Borges Blanques.

imatge 3
En breu, us penjarem un video de la Final en categoria Benjamí i Aleví.

pdfRESULTATS

Categories: Competició Jocs Esportius Escolars

Deixa un comentari

Estàs comentant com a convidat. Queda reservat a l'administrador d'aquest web el dret de publicar i contestar els comentaris que es rebin. Tots aquells comentaris amb caràcter obscè o despectiu no es publicaran.