14
Març
2016

Acabada la 18a Cursa d'Orientació Escolar

thumb imatge sortidaDiumenge 13 de maç'2016 es va celebrar la 18a edició de la Cursa d'Orientació Escolar al Parc i l'Escola del Turó de Can Mates.

Aquesta activitat estava adreçada a tothom a partir de l'any 2009 i es podia participar individualment o en parelles. Enguany destaquem la gran parietat en la participació amb 253 participants masculins i 250 femenins.

imatge lateralAmb un dia molt assolellat que va acompanyar en tot moment, moltes famílies van poder gaudir pel Parc Turó de Can Mates d'una matinal esportiva molt entretinguda.

Es van organitzar dues activitats paral·leles a la cursa per a què tothom (públic i participants) poguessin fer un tast d'orientació.

imatge noticiaPel que fa al premis, Maite Pérez, regidora  de comerç, va ser l'encarregada de fer entrega dels trofeus i les medalles a les tres primeres persones o parelles classificades (excepte en la categoria prebenjamina).

Us deixem penjada la CLASSIFICACIÓ FINAL i una galeria d'imatges.

Gràcies a tots i a totes per participar i fins la propera edició.

 

Categories: Esdeveniments Esportius

Deixa un comentari

Estàs comentant com a convidat. Queda reservat a l'administrador d'aquest web el dret de publicar i contestar els comentaris que es rebin. Tots aquells comentaris amb caràcter obscè o despectiu no es publicaran.