24
Gener
2016

Acabada la 2a Jornada de Lliga d'Atletisme Escolar

thumb foto miniaturaDissabte 23 de gener'16 es va celebrar a la Zona Esportiva Municipal La Guinardera, la 2a Jornada de Lliga d'Atletisme Escolar. Una competició on hi participen les diferents escoles inscrites a l'activitat d'atletisme dins del programa d'Esport Escolar de l'OMET.

imatge noticia

Aquesta vegada es van suprimir dues proves que es van fer en la primera jornada, el llançament de pes i una de les proves de resistència, els 8 minuts maleïts. El motiu, com us imatge lateral 1hem explicat en més d'una ocasió, respon a la flexibilitat que té aquesta lliga i el fet d'anar-la modulant segons convingui per anar-la adaptant a la gestió horaria de la instal·lació i a la diversitat de proves que fem fer als atletes.

Tot i els petits desajustos inicials pel que fa a l'hora d'iniciar la competició en la categoria aleví, la jornada ràpidament es va reconduir i va estar com sempre, molt enriquidora en tots els sentits i tot un èxit.

imatge lateral 2Són moltes les coses que ens agraden d'aquesta lliga multidisciplinar atlètica i mixta, però hi ha una, que jornada rera jornada des de l'organització notem, i no volem deixar de dir-vos-ho perquè ens agrada molt. I és la il·lusió, les ganes, l'esforç i la cara de felicitat que tenen els nens i les nenes quan fan cadascuna de les proves. Aquest afany de fer-ho bé, de superar-se, el bon ambient que es respira i, sobretot l'alegria que els provoca quan fan/superen cadacún dels récords establerts en les diferents estacions (proves).

En les galeries de fotos que us deixem penjades, veureu alguns dels moments més representatius de la jornada, tant dels alevins com dels benjamins.Tots/es, van estrenar les samarretes identificatives de l'escola i del programa dels Jocs Esportius Escolars.

Per acabar, volem agrair a tots els atletes el gran espectacle que ens ofereixen i lo bé que ens ho fan passar veient-los competir. També, agrair a totes les famílies que des de la graderia animeu i encoratgeu als atletes i, per la compresió i bona predisposició que ens demostreu.

Us recordem que la propera jornada, la tercera, tindrà lloc el 9 d'abril.

Categories: Competició Jocs Esportius Escolars

Deixa un comentari

Estàs comentant com a convidat. Queda reservat a l'administrador d'aquest web el dret de publicar i contestar els comentaris que es rebin. Tots aquells comentaris amb caràcter obscè o despectiu no es publicaran.