04
Octubre
2015

Acabades les 12 hores de futbol sala Fem Barri!

imatge noticia
El passat dissabte 3 d'octubre'15 es van disputar a les pistes poliesportives de Sant Francesc, les 12 hores de Futbol Sala per a joves de 12 a 18 anys.

Aquesta competició estava organitzada per la Xarxa Monestir-Sant Francesc conjuntament amb l'Ajuntament de Sant Cugat mitjançant l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET).

Aquest esdeveniment esportiu ha estat uns dels actes paral·lels als de la 13a Festa del Barri Monestir - Sant Francesc i pretenia fomentar l'esport entre els joves.

jugadorEs van inscriure un total de 7 equips distribuïts en dos categories segons la seva edat.

La categoria dels grans van ser els joves de 15-18 anys i hi van participar 4 equips en un format de lligueta on tots es van enfrontar entre ells. Els dos primers classificats van jugar la final.

Pel que fa a la categoria del petits (de 12 a 14 anys), aquest van jugar un triangular i els dos primers classificats van jugar la final. Els partits tenien una durada de 25 minuts.

En la categoria de grans, els finalistes van ser: "V.Júniors" i els "Jabalís Team", aquests últims van ser els campions guanyant la final per 3-1.

En la categoria dels petits, a la final es van enfrontar els "Leonardo da Vinci" i els "Green Devil". En aquest cas, els guanyadors van ser els "Green Devil" imposant-se per 5-2.

Els premis van anar a càrrec de "Thinkinsport": Els guanyadors de cada categoria van guanyar una pilota i unes botes Nike per l'equip. El millor jugador del torneig es va emportar com a premi una pilota i, el jugador que va marcar el millor gol, unes botes de futbol.

Donem les gràcies a tots els equips per participar i al col·laborador Thinkinsport.

Categories: Curs 2015/2016, Esdeveniments Esportius

Deixa un comentari

Estàs comentant com a convidat. Queda reservat a l'administrador d'aquest web el dret de publicar i contestar els comentaris que es rebin. Tots aquells comentaris amb caràcter obscè o despectiu no es publicaran.