03
Novembre
2015

Arriba el 17è Cros Ciutat de Sant Cugat 2015

thumb portada tripticEl proper diumenge 8 de novembre arriba la 17a edició del Cros Ciutat de Sant Cugat. El Parc de la Pollancreda, ubicació on sempre té lloc aquest gran esdeveniment esportiu i tan arrelat a la nostra ciutat, s'omplirà d'atletes de totes les categories i gèneres, des de prebenjamins fins a sèniors, per gaudir d'una gran diada esportiva.

imatge 2

 

 

 

 

personatge 1El Cros Ciutat de Sant Cugat, s'emmarca en una vessant competitiva ja que és una prova classificatòria per a la FINAL NACIONAL dins del circuit comarcal de Cros.

Aquest esdeveniment atlètic esdevé tota una festa de l'esport amb un tarannà marcadament familiar.

Des de l'organització (Ajuntament de Sant Cugat mitjançant l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom OMET) volem animar a tothom a participar i a que passeu una matinal innolvidable fent esport.

personatge 7Recordar-vos que el proper dissabte dia 31 d'octubre, a partir de les 10 hores, en el Parc de la Pollancreda, es farà un entrenament amb reconeixement dels diferents circuits i es donaran una sèrie de consells, per tal d'afrontar amb garanties aquesta prova atlètica. L'entrenament és obert a tothom i es farà per a les categories de prebenjamí fins a juvenil. Informeu-vos sobre l'horari del vostre entrenament dins de l'apartat de la Guia del Cros. Per assitir a aquest entrenament, cal fer una inscripció prèvia (inscriviu-vos-hi on line en el link que us facilitem).

El dia de la prova, a mesura que vagin acabant les curses de totes les categories, anirem penjant en aquesta mateixa web les classificacions de cadascuna de les curses.

Dir-vos també que us animem a participar en el concurs fotogràfic del 17è Cros i que totes les fotos que rebem també les penjarem quan acabi el període de recepció segons la normativa del concurs.

Passats uns dies, en aquesta mateixa web, podreu gaudir d'una extensa galeria d'imatges motiu sorteig smartwatchde la jornada.

Enguany La Mútua de Granollers, un dels patrocinadors d'aquest Cros, organitza un sorteig d'un FANTÀSTIC SMARTWATCH, participa-hi linkant aquesta imatge.

Pel que fa a la campanya solidària d'aquesta edició, els protagonites són l'Associació Sant Cugat amb el Poble Saharaui (SCAPS). Mira el video.

Us deixem penjada tota la informació per a què estigueu ben assabentats i us hi esperem a tots i a totes!

imatge 1

pdfTRÍPTIC INFORMATIU

pdfpersonatge 4GUIA DEL CROS

INSCRIPCIONS TANCADES

pdfNORMATIVA DEL CONCURS DE FOTOGRAFIA DEL 17è CROS

VIDEO EXPLICATIU SOBRE COM POSAR-SE EL XIP:

 

Categories: Curs 2015/2016, Esdeveniments Esportius

Deixa un comentari

Estàs comentant com a convidat. Queda reservat a l'administrador d'aquest web el dret de publicar i contestar els comentaris que es rebin. Tots aquells comentaris amb caràcter obscè o despectiu no es publicaran.