11
Febrer
2016

Arriba el Campionat local de Natació Escolar 2016

imatge inici textnen esquenes rodo webJa podeu consultar les sèries de cadascuna de les categories en aquest ENLLAÇ.
 
L'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, a través de l'Oficina Municipal d'Esports per a Tothom (OMET), organitza la 17a edició del CAMPIONAT LOCAL DE NATACIÓ ESCOLAR que se celebrarà el proper dia 14 de febrer'16 a la piscina de l'Eurofitness (Passeig del Baró de Coubertin, 1 - al costat dels pavellons).

Un esdeveniment esportiu escolar on hi esteu tots i totes convidats/des.

muntage dipticHi poden participar els nens i nenes a partir de la categoria prebenjamí (nats a partir del 2009) fins a la categoria cadet (nats l'any 2000) -novetat d'enguany-, en 3 estils (crol, braça i esquena) i que no estiguin federats.

Enguany es mantindrà també la competició de RELLEUS MIXTES en estil lliure per a cada categoria. Per aquesta prova de relleus, es formaran com a màxim 3 equips per escola i aquests, estaran integrats per 4 participants (2 nens i 2 nenes) de la pròpia escola.

dibuix nen reclamAquesta competició té caràcter de final local i comarcal i els primers classificats de cada categoria, sexe i estil (excepte relleus), tindran plaça per a la final territorial - pendent que es confirmi la realització - (el número de classificats, la data i el lloc venen determinats per la Unió de Consells Esportius de Catalunya).

El Campionat està obert a tots els nens i nenes de Sant Cugat que no estiguin federats i que vulguin participar en un o més estil (crol, braça i esquena).

pdfDÍPTIC INFORMATIU

INSCRIPCIÓ ON LINE (tancada)

Data límit d'inscripció: 9 de febrer'16

Categories: Esdeveniments Esportius

Deixa un comentari

Estàs comentant com a convidat. Queda reservat a l'administrador d'aquest web el dret de publicar i contestar els comentaris que es rebin. Tots aquells comentaris amb caràcter obscè o despectiu no es publicaran.