23
Desembre
2015

Comença el CIaTE especialitzat en "Joc i Esport en Edat Escolar"

thumb logo del ciateimatge lateralUn total de 26 joves han començat aquest dimecres dia 23 i fins el 30 de desembre'15, la vuitena edició del CIaTE (Curs d'Iniciació a Tècnic Esportiu) especialitzat en "Joc i Esport en Edat Escolar" que organitza l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès mitjançant l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom.

El curs té una durada de 50 hores que es divideixen en 15 hores de bloc comú i 35 hores especialitzades en "Joc i Esport en Edat Escolar".

imatge noticia

La majoria dels joves forma part de diferents entitats esportives de Sant Cugat del Vallès, i una vegada hagin realitzat amb èxit el curs, obtindran un certificat d'assistència de l'Escola Catalana de l'Esport.

Aquesta formació esta adaptada al programa d'Esport Escolar de l'OMET i a alguns dels esports més practicats al nostre municipi.

L'objectiu del curs és dotar als joves de Sant Cugat de diferents recursos metodològics per tal de que puguin iniciar-se en la formació multiesportiva.

Categories: Formació

Deixa un comentari

Estàs comentant com a convidat. Queda reservat a l'administrador d'aquest web el dret de publicar i contestar els comentaris que es rebin. Tots aquells comentaris amb caràcter obscè o despectiu no es publicaran.