31
Març
2016

Dia Mundial de l'Activitat Física

logo dia mundialEl proper 6 d'abril de 2016 se celebrarà el DIA MUNDIAL DE L'ACTIVITAT FÍSICA.

Sota l'objectiu de difondre el missatge: Acumuleu 30 minuts d'activitat física al dia, s'han dissenyat tot un seguit d'activitats amb una durada de mitja hora i que són representatives del programa d'adults i gent gran de l'OMET.

Al finalitzar la jornada, s'obsequiarà a tothom amb un esmozar saludable i es farà entrega a tots els participants d'un obsequi.

poster dia mundial activitat fisica a4Horari: d'11.00 a 12.30

Ubicació: PAV 3 de la ZEM Rambla del Celler

INSCRIPCIÓ ON-LINE

Activitats:
- 11.00 a 11.30: Posa't en forma
- 11.30 a 12.00: Balla!
- 12.00 a 12.30: Relaxa't

Posa' en forma: S'organitzarà tot un ventall d'estacions on els usuaris podran escollir el nivell i el grau d'intensitat dels exercicis. Hi haurà 2 tècnics encarregats de dinamitzar aquest primer bloc d'activitats.

El tipus d'exercicis tindran com a objectiu:
- Millorar la condició física en general
- Millorar les qualitats físiques bàsiques (força, resistència, velocitat i flexibilitat)
- Millorar la coordinació
- Gaudir i sociabilitzar-se mitjançant la pràctica esportiva

Balla: Els usuaris podran gaudir d'un tast de les classes de ritmes llatins que es portena terme dins del programa: merengue, cúmbia, "bachata", samba, rock'n roll, xa-xa-xa i salsa.

Relaxa't: La jornada finalitzarà amb 30 minuts d'ioga adaptada a tots els usuaris que participn durant la diada. Es proposaran diferents postures (asanes) a realitzar, amb l'objectiu que apreguin a tenir control del cos, enfortir-lo ajudant-se amb les respiracions i la relaxació de la ment.

Categories: Esdeveniments Esportius

Deixa un comentari

Estàs comentant com a convidat. Queda reservat a l'administrador d'aquest web el dret de publicar i contestar els comentaris que es rebin. Tots aquells comentaris amb caràcter obscè o despectiu no es publicaran.