11
Juny
2016

Diada de cloenda del bàsquet escolar del curs 15-16

thumb imatge 1Dissabte 11 de juny, el PAV3 de la ZEM Rambla del Celler es va omplir d'infants que jugaven a bàsquet. I és que durant tot el matí es va celebrar la Diada de Cloenda del Bàsquet Escolar, adreçada a nens i nenes benjamins i alevins que juguen al llarg de l'any amb les escoles, i formen part del programa dels Jocs Esportius Escolars

imatge 1
Al voltant de 175 jugadors/es d'equips de quasi bé totes les escoles de Sant Cugat, es van aplegar per participar en aquesta activitat de caire lúdica i esportiva, i donar així per acabada la temporada d'enguany.

imatge 2L'objectiu d'aquesta Diada va ser fer una festa de Cloenda amb partits i jocs desenvolupats en un format de competició per imatge lateralescoles, però incidint d'una manera rellevant en la vesant més lúdica.

Així doncs, els jugadors i jugadores van anar passant per totes les estacions que estavan programades que van ser: Zona d'habilitat i coordinació, zona de tirs, zona de jocs de comunicació verbal i de mímica i els partidets mixtes, 3 contra 3 en categoria aleví i 4 contra 4 llançat en categoria benjamí.

A la meitat de la matinal, tots els participants d'ambdues categories van poder fer i gaudir d'una Master Class on se'ls convidava a seguir una sèrie d'exercicis d'habilitats amb la pilota. Per fer aquesta Master diploma dela alevinsClass, l'organització va convidar als jugadors federats, Ràimon Solivelles, jugador del cadet negre de la UESC i a Bru Carreras, jugador del preinfantil del QBàsquet. Aquests dos jugadors van ser el referent que tots els nens i nenes havien d'intentar imitar fent cadascun dels seus moviments, projectats en un video i/o en directe.

També es va fer un sorteig del material esportiu de bàsquet, donat gentilment per la botiga 23 Basquetball.

diploma dels prebenjaminsA l'acabar, es va fer entrega dels diplomes a les escoles guanyadores. Pi d'en Xandri en categoria aleví i Ciutat d'Alba en la benjamí. Enhorabona!

Des de l'organització us volem agrair a tots i totes la vostra participació, no només en aquesta Diada de Cloenda, sinò també perquè heu format part d'aquest maravellós esport en l'àmbit escolar i us heu pogut enriquir dels valors que es difonen. Als benjamins, us encortagem a seguir gaudint del bàsquet l'any vinent en categoria aleví, i als que ja heu acabat l'etapa escolar i passeu al món federat, us desitgem moltíssima sort i a gaudir-ne.

Categories: Competició Jocs Esportius Escolars

Deixa un comentari

Estàs comentant com a convidat. Queda reservat a l'administrador d'aquest web el dret de publicar i contestar els comentaris que es rebin. Tots aquells comentaris amb caràcter obscè o despectiu no es publicaran.