01
Mai
2016

Els infants de 6è participen a l'All Star 2004-16

logo all starL'Oficina Municipal d'Esports per a Tothom (OMET), amb la col·laboració dels dos clubs de bàsquet de la nostra ciutat, el QBÀSQUET i la UESC, van organitzar el passat dissabte 30 d'abril al PAV1 de la ZEM Rambla del Celler, "l'All Star" de bàsquet adreçat a tots els nens i nenes de 6è de primària que actualment estan fent bàsquet escolar i, que per tan, a final de curs, acaben la seva etapa escolar.

imatge 1
"L'All Star" de la generació 2004-16, va ser una activitat lúdica matinal de bàsquet, repartida en tres parts, on la UESC i el QBÀSQUET van preparar diferents estacions imatge 2per les quals tots/es els/les participants havien d'anar rotant fins fer-les totes. Així doncs en el 1r en primer bloc, va haber-hi 4 estacions, la de coordinació i preparació física, amb agilitat, equilibri i força, i l'estació de passades (dissenyades per la UESC), i un circuit d'habilitat i partidets d'1 contra 1 (dissenyades pel QBÀSQUET).

Entre la primera part i la segona, alguns nois dels equips cadets del QBÀSQUET i de la UESC van fer una exhibició pels més petits de "mates", triples i d'habilitat.

L'activitat dels "mates" va ser, sens dubte, la més espectacular. Per tal de valorar qui havia de ser el guanyador, l'organització va triar a l'atzar a 5 pares del públic perquè fessin de jurat i valoressin les actuacions.

En la segona part de la jornada les activitats que van realitzar els nens i nenes de 6è imatge 3van ser: Triples i partidets 3x3 (QBÀSQUET) i concurs de tirs "Two Ball" i un circuit d'habilitat amb formes jugades (UESC).

A l'acabar la matinal els 8 infants guanyadors de les diferents estacions van diplomaser premiats amb una samarreta tècnica reversible identificativa de "l'All Star", i es va fer un sorteig de dues samarretes més.

Tots els infants van rebre un diploma de participació.

Des de l'OMET volem agrair la col·laboració i participació de la UESC i el QBÀSQUET així com a tots els nens i nenes i les seves famílies que vàreu assitir.

Categories: Competició Jocs Esportius Escolars

Deixa un comentari

Estàs comentant com a convidat. Queda reservat a l'administrador d'aquest web el dret de publicar i contestar els comentaris que es rebin. Tots aquells comentaris amb caràcter obscè o despectiu no es publicaran.