27
Agost
2015

Esport per a adults i gent gran curs 2015-16

imatge 1Una vegada acabades les vacances d'estiu, ja és hora d'anar-nos activant i de fer esport. Per això us volem informar del programa d'activitats físiques per a adults i gent gran de l'OMET (Oficina Municipal d'Esport per a Tohom) d'aquest proper curs 2015-16 que tot just està a punt de començar.

Pels que ja sou usuaris de qualsevol activitat que us oferim, la matriculació, com cada curs és automàtica, és a dir, si no rebem cap ordre dient-nos el contrari, quedareu inscrits al mateixos grups als que heu assistit durant aquest darrer curs. En cas de voler efectuar algún canvi, cal que us poseu en contacte amb l'OMET abans del dia 10 de setembre, i si voleu donar-vos de baixa, ja sigui al setembre o en qualsevol moment del curs, caldrà que passeu per l'oficina a signar el full de baixa.

Pel que fa a les noves inscripcions, us podeu matricular a partir del dilluns dia 14 de setembre. Les inscripcions les haureu de fer presencialment a l'OMET.

imatge 2
Les activitats i els horaris que es realitzaran aquest nou curs els podeu consultar en aquests documents:
pdfActivitats físiques per a adults
pdfActivitats físiques per a gent gran

NOVETATS!

A més dels dimarts, enguany us oferim l'activitat de RUNNING també els dijous de 19 a 21 hores a l'escola Gerbert d'Orlhac.

Propostes d'activitats a l'aire lliure a partir de la primavera de 2016:
- PILATES al Parc Central tots els dimarts de 18 a 19 hores
- TRIAL RUNNING al Parc de la Pollancreda tots els dimecres de 19 a 20 hores
- IOGA al Parc de l'Arboretum tots els dijous de 19 a 20 hores

Heu de tenir en compte que durant el curs, els centres escolars poden modificar puntualment l'horari o el dia d'alguna activitat segons les seves necessitats. Aquests canvis seran degudament notificats.

Calendari:

El curs s'inicia el dilluns dia 21 de setembre i finalitzarà el divendres 17 de juny de 2016.

Ens podeu seguir a les xarxes socials i tindreu tota la informació actualitzada:

Twitter:@ometsantcugat
Facebook:ometsantcugat

Categories: Curs 2015/2016, Activitats físiques per a adults i gent gran

Deixa un comentari

Estàs comentant com a convidat. Queda reservat a l'administrador d'aquest web el dret de publicar i contestar els comentaris que es rebin. Tots aquells comentaris amb caràcter obscè o despectiu no es publicaran.