04
abril
2016

Èxit de la 3a Gimnastrada Vila de Sant Cugat

thumb imatge 1La 3a Gimnastrada Vila de Sant Cugat que es va celebrar el passat diumenge 3 d'abril al PAV3 de la ZEM Rambla del Celler, va estar tot un èxit de participació amb 365 infants de 16 centres de Sant Cugat.

Aquesta activitat va estar organitzada sota un format d'exhibició i promoció de la gimnàstica de base.

A la trobada de la Gimnastrada hi van participar un total de 33 conjunts, realitzan cadascún d'ells la coreografia que tenien preparada.

imatge 2

Les escoles de Sant Cugat que hi van participar van ser: Turó de Can Mates, Catalunya, Pi d'en Xandri, Gerbert d'Orlhac, Ciutat d'Alba, El Pinar, La Floresta, L'Olivera, Pins del Vallès, Pureza de Maria, Santa Isabel, Joan Maragall i Collserola.

Us deixem un link amb les fantàstiques fotografies fetes per la Lali Puig, fotògrafa del TOT SANT CUGAT. Mireu-les.

També us posem els pdf's de les classificacions tan de conjunts com individual perquè les pogueu consultar.

pdfCLASSIFICACIÓ CONJUNTS

pdfCLASSIFICACIÓ INDIVIDUAL

Pel que fa a la Final Comarcal de Gimnàstica Rítmica, que també es va celebrar al PAV3 de la ZEM Rambla del Celler, el diumenge 3 d'abril, hi van participar 30 nenes en la competició individual i 37 pel que fa a conjunts.

imatge 3

Les nenes que van participar-hi eren de les categories prebenjamí, benjamí, aleví i infantils dels nivells A, B i C.

Categories: Esport Escolar

Deixa un comentari

Estàs comentant com a convidat. Queda reservat a l'administrador d'aquest web el dret de publicar i contestar els comentaris que es rebin. Tots aquells comentaris amb caràcter obscè o despectiu no es publicaran.