01
Febrer
2016

Éxit de la 3a Trobada Local de Dansa esportiva

thumb foto miniaturaEl passat dissabte 30 de gener'16 el PAV3 de la ZEM Rambla del Celler es va omplir de gom a gom per veure la 3a Trobada Local de Dansa Esportiva organitzada per l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET).

L'activitat anava dirigida a tot l'alumnat que fa Hip Hop dins del programa d'Esport Escolar de Sant Cugat, i va estar tot un èxit de participació i de públic assistent (unes 700 persones).

imatge noticia

Un total de 177 infants d'entre 8 i 14 anys de les escoles: Turó de Can Mates, Pureza imatge lateralde Maria, Gerbert d'Orlhac, Pi d'en Xandri, Santa Isabel, La Floresta, Ciutat d'Alba, L'Olivera i Grup Obert (amb dos grups, un amb alumnes d'ESO i l'altre fusionat amb l'escola Collserola de categoria benjamí), van ballar tot mostrant-nos les diferents coreografies que han estat assejant aquests darrers mesos.

Des de l'organització volem agrair-vos a tots i a totes la vostra participació i felicitar-vos per la creativitat mostrada en els balls. També volem encoratjar especialment a tots els grups que van representar per primera vegada una coreografia davant del públic.

Us deixem penjada una galeria fotografica així com uns links del mitjà local TOT SANT CUGAT, per tal d'ampliar-vos la notícia i les imatges de la jornada.

IMATGES DEL TOT SANT CUGAT

NOTÍCIA DEL TOT SANT CUGAT 

Categories: Esport Escolar

Deixa un comentari

Estàs comentant com a convidat. Queda reservat a l'administrador d'aquest web el dret de publicar i contestar els comentaris que es rebin. Tots aquells comentaris amb caràcter obscè o despectiu no es publicaran.