15
Febrer
2016

Acaba amb èxit el Campionat Local de Natació escolar

imatge 1

El passat diumenge 14 de febrer'16, la piscina municipal de la ZEM Rambla del Celler, va acollir el 17è Campionat Local de Natació Escolar amb 251 participants.

Aquest Campionat està organitzat per l'Ajuntament de Sant Cugat mitjançant l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET).

imatge 2Els/les participants de diferents centres escolars i clubs, no federats i repartits en diferents categories, des de benjamíns fins a cadets (aquests últims com a novetat d'enguany), passant pels benjamins, alevins i infantils, van poder competir en tres estils diferents: crol, braça i esquena.

Amb estil lliure, els/les nadadors/es van fer també les proves de relleus que van ser molt emocionants.

imatge 3El repartiment de premis va córrer a càrrec del regidor d'esports i joventut Eloi Rovira, la regidora de comunicació, informació, innovació i govern obert Joana Barbany i el conseller d'afers exteriors de la Generalitat, Raül Romeva

Podeu consultar els resultats en aquest link: RESULTATS

Tanmateix, us deixem publicada una galeria d'imatges d'aquest Campionat i us deixem penjat l'enllaç de la notícia del mitjà de comuniciació local TOT SANT CUGAT.

Gràcies a tots i a totes per la vostra participació i felicitats als guanyadors/es.

Notícia del TOT SANT CUGAT

Categories: Esdeveniments Esportius, Competició Jocs Esportius Escolars

Deixa un comentari

Estàs comentant com a convidat. Queda reservat a l'administrador d'aquest web el dret de publicar i contestar els comentaris que es rebin. Tots aquells comentaris amb caràcter obscè o despectiu no es publicaran.