05
Octubre
2015

Gran NOVETAT a les competicions d'ESPORT ESCOLAR

thumb dibuix nenslogo valorsEnguany les competicions locals i comarcals de l'Esport escolar de Sant Cugat tindran una GRAN NOVETAT, el projecte "En volem 5", una iniciativa per formentar el joc net i el valors en l'esport.

Aquest projecte s'ha treballat en el marc del Consell Esportiu de Terrassa i vol fomentar, tal com deiem, el JOC NET I ELS VALORS EN L'ESPORT, en els esports de futbol 7, futbol sala, bàsquet, handbol i voleibol. S'aplicarà no només dins de la pista, sinó que també implicarà a monitors i monitores, pares i mares. EN VOLEM 5!, generarà un nou sistema de puntuació i la seva implantació serà progressiva en el cas dels Campionats Locals, però ja s'aplicarà de forma inmediata en els equips que dibuix nensparticipin en el Campionat Comarcal.

Per explicar-vos el funcionament i el que implicarà aquest nou projecte a tots els agents, us volem convocar a una REUNIÓ TÈCNICA que està adreçada a tots els coordinadors de centres/entitats i responsables d'equip.

Reunió Tècnica:

Dia: Dimecres 7 d'octubre de 2015

Hora: 19 hores

Lloc: Aula d'Entitats del PAV2 de la ZEM Rambla del Celler (al costat de l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom) de Sant Cugat del Vallès.

En el cas que no pogueu assistir, també us donem la possibilitat d'inscriure-us a la reunió de Terrassa (dissabte 10 d'octubre. Mireu el formulari adjunt).

Us demanem que confirmeu la vostra assitència clicant el següent FORMULARI

Tanmateix també hi ha organitzada una reunió informativa adreçada als pares i mares.

Reunió informativa per pares i mares: NOVA DATA

Dia: Dimecres 28 d'octubre de 2015

Hora: 19 hores

Lloc: Xalet Negre (Plaça del Coll, 4 - Sant Cugat del Vallès)

No cal emplenar cap formulari

Us hi esperem a tots i a totes!

Categories: Curs 2015/2016, Competició Jocs Esportius Escolars

Deixa un comentari

Estàs comentant com a convidat. Queda reservat a l'administrador d'aquest web el dret de publicar i contestar els comentaris que es rebin. Tots aquells comentaris amb caràcter obscè o despectiu no es publicaran.