02
Novembre
2015

Molts nens i nenes aprofiten l'entrenament obert pel Cros

thumb foto miniaturaDe cara a la participació del proper 8 de novembre'15 en el 17è Cros Ciutat de Sant Cugat, l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET), va organitzar un entrenament obert, dirigit a les categories: prebenjamí, benjamí, aleví, infantil, cadet i juvenil.

Aquesta activitat complementaria del dia del Cros, va estar molt ben rebuda i valorada per a totes les famílies assistents.

imatge 4

L'entrenament va tenir un caràcter lúdic i va estar orientada a donar els coneixements bàsics d'aquest Cros (els estiraments, com escalfar, com afrontar-lo amb garanties, imatge 2el reconeixement del circuit, "tècnica" de carrera i simulacres de sortida).

La idea general d'aquest entrenament va estar aconseguir que tots els participants puguin gaudir al màxim el proper diumenge 8 d'aquesta gran Festa de l'Esport.

Els nens i nenes que van acudir a l'entrenament es van repartir en diferents grups i van aprofitar molt bé totes les explicacions i consells dels nostres tècnics esportius. Al final, es va donar una explicació sobre com posar-se el dorsal i el xip.

Us deixem penjada una galeria de fotos d'aquest entrenament i ens veiem el diumenge.

Categories: Esdeveniments Esportius

Deixa un comentari

Estàs comentant com a convidat. Queda reservat a l'administrador d'aquest web el dret de publicar i contestar els comentaris que es rebin. Tots aquells comentaris amb caràcter obscè o despectiu no es publicaran.