11
Novembre
2016

Promovem els valors... PREMI E4S-Cros

e4s solEl 18è Cros Ciutat de Sant Cugat premiarà les bones accions i l'esportivitat entre els seus participants.

L'objectiu principal d'aquesta edició és promoure els valors positius de l'esport, l'esportivitat i la companyonia.

En la 18a edició del Cros que tindrà lloc aquest diumenge 13 de novembre, l'organització vol posar encara més èmfasi en la difusió de l'ètica esportiva i s'hi incorporaran accions que el propi Ajuntament i Sant Cugat Creix ja implementen dins del Projecte Europeu E4S (Ethics 4 Sports).

Aquest programa pretén promoure l'ètica dins del món esportiu com a eina que posteriorment faci millorar la societat. Des de l'Ajuntament, com a organitzador del 18è  Cros Ciutat de Sant Cugat, s'abordaran diferents mesures:

logo e4s i europea

- La més important és la possibilitat que es donarà als participants i acompanyants del Cros per a què puguin fer les seves aportacions, ja siguin positives o negatives, d'algún fet que succeeixi dins del Cros. A més, es penjarà cartelleria amb enllaços i codis QR perquè qui ho desitgi pugui omplir un senzill qüestionari que recollirà les valoracions. L'objectiu és que a partir d'aquí es puguin disminuir al màxim les actituds negatives, corregint-les quan sigui necessari i ser capaços de valorar les positives.

imstge noticia valors- Precisament a partir de la valoració de les positives, s'ha creat el premi E4S-Cros que premiarà una conducta exemplar de l'anterior edició. Enguany el premi el rebran l'Alessandro Lazzarini i en Pablo Montañez, infants de la categoria prebenjamí, pel seu gest esportiu i la seva actitud solidària quan un d'ells havia patit una caiguda durant la sortida de la seva cursa en el Cros de 2015. El premi es lliurarà durant la primera entrega de premis, a les 11.30 h

- S'han fet banderoles i altres accions comunicatives amb la intenció de posar-les a cada zona on hi pot haver algun dels conflictes detectats per poder conscienciar a cada persona implicada. Aquestes accions s'aplicaran també altres esdeveniments organitzats per l'Ajuntament.

- En paral·lel es comunicaran missatges per la megafonia per reforçar aquests aspectes.

- Per tal de conscienciar a tothom que hi hagi implicat, també ja hem fet reunions amb els representants de les escoles per tal de que aquests aspectes quedin ben clars des d'un principi.

- Podreu seguir el desenvolupament de la cursa a @Ethics4Sports i a través del hashtag #18crosstc.

Categories: Esdeveniments Esportius

Deixa un comentari

Estàs comentant com a convidat. Queda reservat a l'administrador d'aquest web el dret de publicar i contestar els comentaris que es rebin. Tots aquells comentaris amb caràcter obscè o despectiu no es publicaran.