11
Juliol
2015

Sorteig de matrícules d'Esport Escolar

thumb foto miniaturaLa setmana passada, en un dels matins més calorosos que recordem d'estiu, vam anar a La Floresta i la Zona Esportiva Municipal La Guinardera buscant les mans més innocents dels Campus i Casals d'estiu de l'OMET, per tal de poder realitzar el sorteig de 3 TRIMESTRES D'ESPORT ESCOLAR DE FRANC per el curs 2015-16, entre totes aquelles persones que han respòs el "Qüestionari d'avaluació del programa d'esport escolar"; i aquest ha estat el resultat:

Des del Psicomotricampus i el Campus d'Iniciació Esportiva, les mans innocents dels més petits i petites, han premiat el número 302, que correspon a un jugador de bàsquet de l'escola Olivera.

muntatge 302

L'atzar ha volgut que el número escollit per les joves promeses del Campus d'Atletisme sigui el número 233, que correspon a un atleta del Collserola.

muntatge 233

I per últim, els voluntaris del Campus Multiesportiu per a Joves que es trobaven a la ZEM La Guinardera per fer unes Olimpíades d'atletisme, han donat la sort al número 034, que és un jove esportista del Gerbert d'Orlhac que aquest any ha fet Iniciació Esportiva.

muntatge 034

Moltes gràcies a tots i a totes els que heu emplenat el qüestionari i enhorabona a les persones afortunades!

Categories: Curs 2015/2016, Esport Escolar

Deixa un comentari

Estàs comentant com a convidat. Queda reservat a l'administrador d'aquest web el dret de publicar i contestar els comentaris que es rebin. Tots aquells comentaris amb caràcter obscè o despectiu no es publicaran.