20
Desembre
2015

Trobada IES 1r d'ESO

imatge 2El passat divendres dia 18 de desembre de 2015 es va donar el tret de sortida a les trobades multiesportives dirigides a tots els alumnes de 1r d'ESO dels 4 centres públics de Sant Cugat. Aquesta activitat va estar organitzada per l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET).

Un total de 400 alumnes van participar des de les 9 fins les 14 hores. Durant els dies anteriors, els diferents responsables d'educació física juntament amb els seus alumnes, van organitzar 10 equips per centre.

Els equips, liderats per alumnes de batxillerat o de 4t d'ESO, eren els responsables de portar als alumnes per totes les estacions organitzades.

Totes les activitats es van centrar a la ZEM Rambla del Celler i a més s'estrenaven 2 nous espais exteriors que van tenir una molt bona acollida; concretament van ser el Parc Ramon Barnils i l'Arboretum.

Al llarg de la matinal es van dur a terme les següents activitats:

- Shootball: Esport col·lectiu on 2 equips s'enfronten amb l'objectiu d'eliminar als oponents amb 2 pilotes. Les regles són similars al joc de matar. Es van preparar 2 camps, de forma que es van disputar 4 partits en total per cada rotació.

- Tennis Taula: Mni torneig individual i per parelles.

- Bàsquet: Mini lligueta per equips.

- Kun Fu: Els alumnes van tenir l'oportunitat de conèixer un art marcial mil·lenari on l'objectiu és aprendre a defensar-se mitjançant la utilització del propi cos.

- Tambourelli - Bàdminton: Esports minoritaris de raquetes però amb un reglament similar. Es van preparar 2 línies de joc on tots els alumnes van poder experimentar com es juga amb una raqueta i un tamborí.

- Trail Running: Activitat destinada a córrer per la muntanya, però que es va adaptar en relació a l'espai. Els alumnes van realitzar una cursa per relleus i van aprendre a córrer sobre superfícies inestables.

- Ultimate Freesbee: Esport amb característiques i normes similars al futbol americà amb la principal variant que el mòbil és un freesbee.

- Hip Hop: Van aprendre una coreografia grupal amb elements propis d'aquesta disciplina artística.

- Rugbi: L'estació es va dividir en 2 parts. Per una banda van aprendre a realitzar passades per parelles amb la pilota de rugbi i per l'altre, a com fer placatges amb l'ajuda de protectors especials.

- Korfball: Esport mixta on l'objectiu de cada equip és introduir una pilota dins d'una cistella de color groc. L'àrea de joc es divideix entre zones d'atac i de defensa. Es van preparar 2 camps, de forma que cada IES va poder realitzar 2 partits per rotació. 

Categories: Trobades d'Instituts

Deixa un comentari

Estàs comentant com a convidat. Queda reservat a l'administrador d'aquest web el dret de publicar i contestar els comentaris que es rebin. Tots aquells comentaris amb caràcter obscè o despectiu no es publicaran.