07
Desembre
2022

Comença la lliga d'atletisme escolar 22-23

foto noticiaLa tan esperada lliga d'atletisme escolar ha començat. El passat dissabte 3 de novembre'22 atletes de primària de moltes escoles de Sant Cugat que fan setmanalment l'extraescolar d'atletisme, es van donar cita a la pista de la Zem La Guinardera per participar a la primera jornada de lliga.
Una seixantena d'infants, entre alevins (5è i 6è) i benjamins (3r i 4t) van competir durant la matinal fent les 10 proves programades...

04
Desembre
2022

24è Cros Ciutat de Sant Cugat 2022

foto classificacions provisionalsCLASSIFICACIONS

• Mira la notícia del Cugat Mèdia (clica)


• Mira la galeria d'imatges del Tot Sant Cugat (clica)

• Mira la notícia de Televisió Sant Cugat (clica)

Fotos d'en Carlos Guzmán (clica)

imatge trofeus i medallesNOVA DATA ENTREGA DE LLIURAMENT DE PREMIS: DIVENDRES 25 DE NOVEMBRE A LES 18.30 H A LA PLAÇA BARCELONA
• Premis pels 8 primers classificats (excepte la categoria popular) • Trofeus per equips  NO HI FALTEU!

07
Juny
2022

Festa de Cloenda del Vòlei Escolar

imatge noticiaAmb la exitosa jornada de cloenda celebrada el passat dissabte 4 de juny, donem per finalitzada l'activitat de vòlei escolar d'aquest curs 21-22.

L'activitat va constar d'una sèrie de partits amb equips "mixtes", formats per una barreja de jugadors/es, paeres i/o mares i entrenadors/es.

Hi van participar tant les famílies com els nens i nenes que al llarg de l'any han participat en el programa dels Jocs esportius Escolars (Vòlei).

La trobada va tenir lloc de 8.45 a 10.00 h al pavelló de Valldoreix.

L'any vinent us esperem una altra vegada! 

28
Mai
2022

Festa de Cloenda del Jocs Esportius Escolars 21-22

foto detallLa Plaça Victòria dels Àngels i el Parc Ramon Barnils, van ser les ubicacions on es va cel·lebrar divendres 27 de maig'22 la Festa de Cloenda dels Jocs Esportius Escolars. Enguany ha estat la 39a edició d'un esdeveniment que s'havia aturat des de feia dos any per la pandèmia.

Aquesta Festa, que posa punt i final al curs 21-22, reuneix a molts infants i joves que fan esport escolar a les escoles de la nostra ciutat i ens encoratge a seguir promocionant l'esport com a eina per adquirir bons hàbits de salut, cohesió, sociabilització, integració, coeducació i igualtat d'oportunitats. 

24
Mai
2022

12a Trobada Comarcal de Dansa / Hip Hop

Foto 1Dissabte 21 de maig'22 va tenir lloc la 12a edició de la Trobada Comarcal de Dansa destinada a escoles que fan Hip Hop, a la comarca del Vallès Occidental.
Hi van participar un total de 12 centres de la comarca amb un total de 169 noies i nois. Concretament de Sant Cugat hi van participar 13, de Terrassa 3 i de Rubí 1.
Les categories que van estar convidades van ser: pre-benjamins, alevins, infantils, cadets i juvenils.

[12 3  >>