16
Novembre
2021

Éxit rotund del 23è Cros Ciutat de Sant Cugat

imatge noticiaDesprés d'esperar dos anys a causa de les restriccions per la pandèmia, per fi aquest cap de setmana s'ha pogut fer el tan esperat Cros Ciutat de Sant Cugat que enguany ha arribat a la 23a edició. Aquest gran esdeveniment esportiu de ciutat organitzat per l'Ajuntament de Sant Cugat a través de l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET) a tornat a brillar i a ser un èxit rotund. I és que tot i que encara no hi ha una normalització i la COVID segueix fes-nos la guitza, s'han agafat totes les mesures sanitàries i s'ha anat molt en compte per poder garantir que l'acte es portés a terme. Això sí, adaptant-nos una mica com és el fet que en aquesta edició el Cros s'ha desenvolupat en dos dies (dissabte 13 i diumenge 14) per tal d'evitar aglomeracions. A més, les sortides s'han fet per escoles i de forma llançada... 

La cursa popular amb 57 participants ha estat la única que no s'ha fet llançada.
Com sempre han participat atletes repartits per categories: prebenjamins, benjamins, alevins, infantils, cadets, juvenils, séniors (popular) i special. En total 3323 atletes que han gaudit de dues matinals atlètiques molt i molt esperades.

Des de l'organització volem agrair a totes i tots que heu col·laborat i heu posat el vostre granet de sorra per fer que el Cros hagi tornat a ser un autèntic èxit.

CLASSIFICACIONS (clica)

Us deixem els links dels mitjans de comunicació local, Televisió Sant Cugat, Cugat Mèdia i Tot Sant Cugat perquè pogueu ampliar la notícia. També una galeria fotogràfica i uns links per mirar les fotos que va fer Carlos Guzmán (voluntari del Club Muntanyenc Sant Cugat)

Notícia de Televisió Sant Cugat (clica)

Notícia de Cugat Mèdia (clica)

Notícia del Tot Sant Cugat (clica)

Fotos d'en Carlos Guzmán 1 (clica)

Fotos d'en Albert Guerrero 2 (clica)

Fotos d'en Albert Guerrero 3 (clica)

Deixa un comentari

Estàs comentant com a convidat. Queda reservat a l'administrador d'aquest web el dret de publicar i contestar els comentaris que es rebin. Tots aquells comentaris amb caràcter obscè o despectiu no es publicaran.