20
Febrer
2022

S'inicia la lliga d'atletisme escolar

imatge miniaturaDesprés de dos anys aturada a causa de la pandèmia de la COVID-19, dissabte 19 de de febrer 2022 va començar per fí, la tan esperada lliga d'atletisme escolar que organitza l'Ajuntament de Sant Cugat a través de l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET).
La represa d'aquesta activitat serà, això sí, progressiva per l'adaptació que ens hem vist obligats a aplicar a consecuència de la cinquena i sisena onada del Coronavirus... 

...Això vol dir que de les quatre jornades que en les anteriors edicions s'han anat fent, enguany han passat a ser dues. Val més això que res, oi? Esperem que pel proper curs ja torni tot a la normalitat.


En aquesta primera jornada es van donar cita a la pista d'atletisme de la Zona Esportiva Municipal de La Guinardera prop d'un centenar d'atletes de diferents escoles de Sant Cugat que fan de forma regular durant l'any l'activitat extraescolar d'atletisme...   L'objectiu d'aquesta lliga és transferir totes les capacitats físiques, motrius, psíquiques i cognitives que es van treballant cada setmana en els imatge 1respectius centres educatius. També, els valors que porta implícit l'atletisme i que des de l'OMET volem potenciar com ara, la capacitat imatge 2d'autosuperació, l'esforç, la formació integral de l'infant, el respecte entre companys, la cohesió de grup, la solidaritat, la inclusió, la diversió... i si pot ser, fer que s'apassionin per l'atletisme. La flexibilitat normativa d'aquesta lliga permet que totes les nenes i nens no es quedin sense fer atletisme.    

Amb aquesta idea els nostres atletes (alevins de 5è i 6è i benjamins de 3r i 4t) de les escoles: Turó de Can Mates, Collserola, Gerbert d'Orlhac, L'Olivera, Ciutat d'Alba, Joan Maragall, Pureza de Maria, Pi d'en Xandri i Pins del Vallès van haver d'afrontar, per equips mixtes, les 10 proves de les que consta aquesta competició. Proves, la gran majoria amb formes jugades que abracen totes les disciplines atlètiques (velocitat, salts, resistència, llançament i velocitat).

La climatologia, tot i l'amenaça de pluja ens va acompanyar i tot va sortir rodó. Va ser un èxit!. Les famílies van gaudir molt veien els atletes competir i nosaltres veient-los a tots passar-ho d'allò més bé.

Mentre esperem que arribi la segona jornada prevista pel 30 d'abril, gaudiu d'aquesta galeria fotogràfica que us deixem penjada.

 

Deixa un comentari

Estàs comentant com a convidat. Queda reservat a l'administrador d'aquest web el dret de publicar i contestar els comentaris que es rebin. Tots aquells comentaris amb caràcter obscè o despectiu no es publicaran.