Formació

curs ciate

Des de l’Ajuntament de Sant Cugat entenem que la formació de l’equip tècnic és clau per aconseguir que les activitats esportives que s’oferten siguin el màxim d’educatives i enriquidores possilbes.

La cerca de la màxima qualitat en la iniciació esportiva ha estat sempre una prioritat per l’OMET (Oficina Municipal d’Esport per a Tothom) i també per a les entitats esportives de la ciutat.

CIATE (Curs d'Iniciació a Tècnic Esportiu)

L'OMET organitza cada any un curs de formació per a tots i totes aquelles persones majors de 16 anys que es vulguin iniciar en el mon de l'ensenyament esportiu.

El Curs d'Iniciació a Tècnic/a Esportiu (CIATE) és un programa propi del Consell Català de l'Esport que es desenvolupa a Sant Cugat a través de l'OMET.

El fet de possibilitar als monitors i monitores aquesta formació és un pilar bàsic a l’hora de mantenir la màxima qualitat.

Es donarà un certificat d’assistència signat per l’Escola Catalana de l’Esport del Consell Català de l’Esport de la Generalitat de Catalunya. Per obtenir aquest certificat caldrà assistir com a mínim al 80% de les hores lectives. 

Requisits

Per assistir al curs, els participants hauran de reunir les condicions següents: 
  • Edat mínima: 16 anys complerts en el moment de la inscripció (si és menor de 18 anys haurà d’adjuntar una autorització del/s tutor/s legals).
  • Acreditar que s’està en possessió del Graduat Escolar o Certificat d’Estudis Primaris o Ensenyament Secundari Obligatori.
  • Presentar certificat mèdic d’aptitud per a la pràctica de l’esport. (No cal que sigui oficial).
  • Emplenar el full d’inscripció acompanyat de la documentació requerida. INSCRIPCIÓ ONLINE

TRÍPTIC INFORMATIU I FULL D'INSCRIPCIÓ CIATE 2018

Documentació Requerida

  • Fotocòpia de DNI.
  • Fotocòpia del títol de Graduat Escolar o Certificat d’Estudis primaris o Ensenyament Secundari Obligatori.
  • Certificat mèdic (no oficial).
  • Pagament matrícula.

Informació i Inscripcions

Oficina Municipal d’Esport per Tothom (OMET) - Ptge.Baró de Coubertin, 5–Sant Cugat V. 
De dilluns a divendres de 10 a 13 i de 16 a 19 hores i dissabtes de 10 a 13 hores.
Telèfon: 93 565 70 99 Mòbil: 670640509 (Jordi Moncusí) - Email: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.