cassola psicomotricampuspsico3


31Juliol

Acaba el Campus!

Eip!!!! Últim dia de casal, i com a tal avui dia encara més especial.

Hem anat d’excursió a la piscina del Parc Central, però no abans de gaudir mentre esmorzavem, d’una actuació de batucada, que amablement no han tingut problema en fer-la quan la Paula els hi ha demanat.

Un cop hem esmorzat, xino-xano cap el Parc Central, allà hem fet una altre parada i abans d’entrar a la piscina, la Paula ens ha fet una classe de Pilates i Yoga, una barreja que ens ha agradat molt. Per acabar el matí hem gaudit de la piscina. Avui si lliure, no hem fet curset!

A la tarda, com que el dia era especial ens hem quedat al Casal de Torreblanca a gaudir de les actuacions del Casal de Hip Hop, però eii, nosaltres els hi tenim també una sorpresa.

Categoria: Psicomotricampus

31Juliol

Artistes de la plastilina

Avui hem estat a la sala blava tot el matí fent diferents jocs, ens ho hem passat super. A la piscina, hem tornat a estar a la gran i hem seguit aprenent a nedar sense res.

A la tarda hem fet plastilina.

Categoria: Psicomotricampus

31Juliol

Avui, a la piscina gran!

imatge gran
Avui a la sala blava hem jugat a l’os pare, el monstre d’ossos i els ossos petits, aquests havien de demanar permís a l’os pare per anar a despertar al “monstre”.

Al pavelló hem fet bàsquet, diferents jocs i exercicis de familiarització amb la pilota d’aquest esport.

Avui primer dia de piscina gran!! Hem d’aprendre a saber flotar i perdre la por a la gran. Hem fet exercicis amb i sense xurro. Ha anat molt bé, tots els nens han estat molt receptius per ser el primer dia.

A la tarda hem pintat diferents dibuixos de les temàtiques que ells han escollit: princeses, patrulla canina i futbol.

 

Categoria: Psicomotricampus

31Juliol

2n dia del 4t torn!

imatge gran
Avui joc per estacions: estació de màrfegues, estació de bitlles, estació de pilotes toves i estació de construccions de fusta.

A la piscina seguim milloraran i per acabar hem fet un vaixell.

A la tarda hem fet acroesport tots junts grans i petits.

Categoria: Psicomotricampus

31Juliol

1r dia del 4t torn

imatge gran
Avui els lloros a l’hora de la sala blava han fet el joc de els estatues i també han estat jugant amb les màrfegues simulant que construiem un pont i no podiem tocar el terra que hi havia cocodrils.

A la piscina després de fer curset, hem jugat al joc de les pilotes de colors.

A la tarda hem fet diferents jocs.

 

Categoria: Psicomotricampus

[12 3 4 5  >>