cassola psicomotricampuspsico3


17Juliol

Més jocs...

El grup de P4 i P5 durant el matí han estat al pavelló fent jocs de desplaçaments, com el “comecocos”, l’aranya... Per acabar la sessió, han realitzat el joc de les cadires, però en aquest cas ho hem fet amb els cercles de colors.

A la tarda hem fet l’activitat conjunta de relaxació amb el grup de p3.

Categoria: Psicomotricampus

17Juliol

Quants papers!

El grup de P3 aquesta setmana estan amb la Paula i han jugat amb les cordes treballant l’habilitat del salt, després hem fet un circuit amb aquest material.

Després d’esmorzar hem treballat el joc simbòlic amb papers de diari, un material molt agraït per treballar.

Mireu el vídeo (en breu el penjarem) i veureu com han gaudit. Al principi s’han quedat sorpresos perquè la nostra aula estava envaïda de papers, però poc a poc han anat experimentant... Ara fem un barret, ara fem una pilota, ara fem una faldilla, ara trenquem els papers i finalment tapem a la Paula.

A la tarda hem après a relaxar-nos a través de la música de relaxació i per parelles amb una pilota de baixa pressió de tennis hem fet massatges. Ha estat una activitat molt bonica, després hem acabat fen jocs tranquils.

Demà més i millor!

Categoria: Psicomotricampus

17Juliol

Comença el 2n torn!

imatge gran
imatge lateralComencem la setmana i donem la benvinguda als nouvinguts del casal, aquests dies serem més lloros xarrameques i juganers.

Al matí hem fet un super circuit el grup de p3, p4 i p5 on han treballat diferents habilitats: salts, tombarelles, girs i fins i tot xanques.

A la piscina hem seguit gaudint mentre aprenen a nadar i a jugar de forma autònoma a l’aigua; aquets lloros aprenen volant!

A la tarda hem fet sessió artística de pintura, hem fet un mural pel casal amb les nostres mans i els tampons que la Paula en ha dissenyat per nosaltres. Hem acabat ben bruts de pintura però us assegurem que hem gaudit de valent. 

Categoria: Psicomotricampus

11Juliol

1r dia del 2n Torn

Us deixem un vídeo penjat per a què veieu quin circuit més xulo hem montat i un altre de piscina.

  

Categoria: Psicomotricampus

<<  1 2 3 [45 6  >>