cassola psicomotricampuspsico3


10Juliol

Começa l'aventura!

10Ei famílies, Atenció! Comença la aventura...

Avui ens ha visitat el pirata aventurer tot demanant-nos ajuda. Tots hem accedit a fer-ho i ens em convertit en pirates.

Hem anat d’excursió a la illa misteriosa on hem hagut d’anar amb vaixell i saltar diferents pedres per no ser menjats pels taurons del mar i accedir a la illa on el pirata ens convidava a construir la seva cabana.

A la tarda hem fet racons de joc: bolos, jocs amb raqueta, tombarelles al matalàs, la petanca. 

Categoria: Psicomotricampus

10Juliol

Amb plastilina, fem el nostre món...

09Hola!,

Durant el matí hem fet diferents jocs amb la Mar, després hem anat a la piscina que ens agrada a tots molt.

A la tarda: Experimentem amb la plastilina? Què fem? Un cargol, un xurro, un caminet, un avió.... Alguns han fet fins i tot collarets. Quina imaginació que tenen aquests lloros.

Categoria: Psicomotricampus

10Juliol

Ballant, ballant...mogudeta!

06Ja tornem a ser aquí, Bon dia!

Avui toca jocs amb cercles, treballant diferents habiitats i destreses i els diferents desplaçaments, corre corre.

Avui és tarda mogudeta i al ritme de la música hem fet diferents jocs : les estàtues, joc de les cadires... fins i tot la Paula ens ha ensenyat un ball molt xulo, encara hem de seguir practicant-lo.

Pròximament el podrem ensenyar als més grans.

0807

 

 

 

 

 


Categoria: Psicomotricampus

10Juliol

Els lloros del Casal!

05Hola, som els lloros del casal i és per això que avui a la tarda hem pintant cadascú el nostre lloro com hem volgut, alguns hem posat gomets, altres només l’hem pintant. En ha quedat molt molt maco.

04Durant el dia hem fet diferents jocs que ha proposat la nostra monitora Mar i ens ho hem passat molt bé. Ens ho estàvem passant tant i tant bé que ens hem oblidat de fer fotos, però tranquils el pròxim dia en farem.

Categoria: Psicomotricampus

10Juliol

Começa el Psicomotricampus i la Iniciació

Arranquen els casals de psicomotricampus i iniciació esportiva. Tot a punt de començar!

01La il·lusió dels monitors al rebre cares conegudes i cares nouvingudes.

Avui hem explicat les novetats d’aquest any, en primer lloc el paper que faran els nens i nenes d’iniciació acollint als més petits.

02

 

 

 

Els més grans tindran un fillol (nen/a de psico) que l’apadrinaran durant la setmana i hauran d’assegurar-se que s’ho passin bé, i acompanyar-los durant les activitats especials del divendres; que poc a poc anirem explicant ja que és una gran sorpresa i novetat. Shhh..., els més petits sortiran del recinte i gaudiran del nostre entorn de la Floresta amb propostes d’allò més aventureres.

Avui han conegut a l'Isra,monitor de piscina i socorrista que els acompanyarà durant tot el casal per fer-los gaudir de l’aigua i perdre-li la por aquells que en tenen.

A la tarda hem fet les targetes del fillols que portaran penjades els grans del casal. Un dibuix per part del nen i els noms.

03

Categoria: Psicomotricampus

<<  1 2 3 4 [56  >>