Activitats Físiques per a Gent Gran

Informació Curs 2022/2023

DATA INICI ACTIVITATS: dilluns 19 de setembre de 2022 
DATA FINALITZACIÓ: dijous 22 de juny de 2023

Calendari de festes (no es realitzen classes): festius nacionals i divendres 3 de març. Del 24 de desembre al 8 de gener (vacances de Nadal) i del 3 al 10 d’abril (vacances Setmana Santa).

Quadre de preus:

OPCIONS QUOTA MATRICULA
Una hora setmanal de classe 5,45€

Nous usuaris/es

37,87€

Una hora i mitja setmanal de classe 8,17€
Dos hores setmanals de classe 10,66€
Tres hores o més setmanals de classe 15,81€


Les persones usuàries del servei podeu canviar de grup, augmentar o disminuir l'horari, sempre que hi hagi plaça, només informant prèviament a l'OMET trucant al 93 56570 99 o escrivint a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
També podeu donar-vos de baixa en qualsevol moment. Si la baixa és voluntària no es conserva l'antiguitat. Si és baixa mèdica es conserva la matrícula, sempre i quan es presenti el justificant del metge. Per fer efectiva aquesta baixa s'ha de signar un full a l'oficina o enviar un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. abans del dia 25 de cada mes. Gràcies!

El cobrament de l’activitat es realitzarà mensualment i es farà efectiu mitjançant domiciliació bancària la primera setmana de cada mes. En el 1r rebut es cobrarà també l'import de la matricula que només es farà efectiva una única vegada per a nous i noves usuaries.

INSCRIPCIÓ ACTIVITATS FÍSIQUES DE GENT GRAN

 

DESCRIPCIÓ DE LES ACTIVITATS:

  • Gimnàstica de manteniment: per mantenir o millorar l'eficiència de lesdiverses funcions, conservar la propia autonomia i conèixer les possibilitats físiques. El programa inclou: exercicis gimnàstics, jocs, tècniques de rehabilitació i relaxació.
  • Tai-Txi: tècnica xinesa mil·lenària d'activitat física suau que es basa en el control del moviment i la respiració, l'educació postural i la concentració.
  • Ritmes Llatins: Activitat física que es treballa enllaçant passos, de forma progressiva fins a construir petites coreografies, amb ritmes salseros, llatins, africans, jazz, etc. La base del treball és la música com l'aeròbic, però amb un estil més ballat.
  • Marxa nòrdica: Activitat apta per a tothom, poc agressiva i amb un nivell d'esforç determinable per qui la practica. També és ideal per la recuperació de certes lesions i malalties.